Už si nevim rady :-(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #39682 4.4.2012 7:51

Ahoj holky chtela bych se poradit mam pritele jsme spolu prez 3 roky. Jezdime spolu vlakem do skoly a vidame se skoro kazdy den..Jen ted ja jsem nemocna a pritel jezdi sam a ja mam ale pocit ze si nasel jinou nebo ze ma jinou...A to pprotoze se me vubec posledni dobou nevsima,jen se hadame uz mi ani nenapise jako driv a kdyz mu zavolam a nebo napisu a cekam ze odepise tak mi vzdycky napise proc me porad otravujes a pak ze nikoho nema asi mi to staci:-( uz jsme i zkousela si s nim promluvit,ale neda se to..nevim co mu muze byt,co se mezi nami deje..takhle se nikdy ke me nechoval :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl4.4.2012 10:25

    Tak mu chvíli nepiš, je mi jasné že to bude těžké, ale prostě nepiš mu třeba i 2 dny. A uvidíš co to udělá,když se mu ty sama neozveš. Víš oni někdy ty kluci/chlapi pokud je ženská moc hlídá berou tak, že jsi stíhačka. Prostě to nechej být tebou, tak mu opravdu nenapíšu nic ani řádek a kdyby náhodou napsal on tobě, tak bych na to nereagovala. A vidělo by se jak by se pak on za pár ní zachoval. ;-)

  • Ahoj, no to by se mě teda asi dotklo a nevěděla bych co si myslet, kdyby mi kluk napsal co ho zase otravuju.. Já bych mu od té doby asi nenapsala nic a čekala co udělá on, jestli se ozve nebo ne. Bude to pro tebe těžký, já nedávno udělala podobnou věc, čekala jsem jak to půjde dál. A můžu ti říct, že jsem udělala dobře. Vydrž to.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist