Uz si nevim rady :-(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #39108 7.3.2012 7:12

Ahoj holky ja uz si nevim rady muj bejvalej mi chce udelat ze zivota peklo dela si ucty pod mim jmenem pise memu nynejsimu pritelovi a ten se se mnou chce asi prave kvuli tomu rozejit,napsal mi ze sama prej nemam vyresenou budoucnost takze to asi prej nepujde dal,ale ja s nim chci byt ja ho miluju...ale nevim co mu napsat aby mi uveril ze uz to mam s bejvalym vyreseny a ze chci byt jen s nim

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zažila jsem něco podobného, ale ze strany přítelovy bývalé a vyvrcholilo to docela drsně. Ono se dobře píše, že by tomu neměl věřit, ale někdy je to těžký.
    Pořádně si s přítelem promluv! Osobně. A snaž se mu to všechno vysvětlit. Nemůžeš čekat, že to jen tak hodí za hlavu a bude mu to jedno, on ten červík se do hlavy dostane. Jak by bylo tobě na jeho místě?
    A rozhodně podle toho nesoudím, že je mu nějakých náct.

  • Ahoj, nevím, kolik Vám s přítelem je let, ale podle reakce Tvého partnera bych řekla, že spíš asi pod 20. Pokud máš s bývalým vyřešenou minulost tím stylem, že už k němu nic necítíš, nechceš se s ním vídat a miluješ současného partnera, potom by Tvuj současný partner na utoky bývalého ex neměl vubec reagovat a měl by ti věřit. Ale ze zkušenosti vím, že nezralí chlapi raději od problému utečou než aby mu čelili společně s partnerkou. Vím, že je to těžké, ale pokud tě tvůj přítel miluje, měl by Ti být oporou a ne utíkat od potíží, to celkem značí jeho přístup ke krizovým situacím do budoucna.

  • taky mám ex debila a zažila jsem něco podobného. Svému novému příteli jsem všechno vysvětlila, ještě před tím, než jsme spolu začali chodit na vážno. Dala jsem mu číst naši korespondenci s ex, nic před ním netajila a od začátku ho na všechny ex myšlenkové pochody připravovala, aby byl připravený. Začátky byly díky neustálým výpadům ze strany ex opravdu těžké, ale ustáli jsme to, teď už jsme sehraná dvojka a tomu co ex dělá se už jen společně smějeme a bavíme se tím. Příteli řekni, že to máš s ex ze své strany definitivně ukončené, ale nemůžeš za to, že on stále otravuje a chce vás rozeštvat. Myslíš, že ex je otravuje nebo že by tě chtěl zpátky?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist