Uz si nevim rady :-(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32136 27.2.2012 20:56

Ahoj holky mam pritele budeme spolu 3 roky,ale je to emzi nami takove zvlastni vzdycky kdyz ho chyti vztek tak si to vyleje na me a pokazdy me i uhodi a ne malo obcas a porad me pak urazi a nadava mi,ale on neni jen takovej spatnej dokaze byt i moc hodnej jen kdyz ho to proste chyti tak je takovej,a ja uz nevim co mam delat :-( jsem uplne na dne :-( mam ho rada ale tohle me na nem proste stve :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • holka, vem rozum do hrsti a nohy na ramena. jak může být hodný, když tě mlátí? a bude to horší a horší..nechápu, jak se vůbec můžeš rozmýšlet jestli s ním být nebo ne..měla jsi od něj odejít hned když to udělal poprvé! jsi určitě mladá a hezká holka, tak na nic nečekej a ukonči to...jen nerozumím jedné věci-jestli tě bije, musíš mít modřinky a podlitiny..to to u tebe doma nikdo nepoznal? mamka, táta?

  • :-o Jediná rada zní...OKAMŽITĚ OD NĚJ ODEJDI!!!

  • utikej pryc od neho, jestli te uhodi, kdyz nejste jeste ani manzele, tak po svatbe to bude jeste horsi, a pak kdyz prijdou deti...? co pak, budou se koukat jak tatinek tluce maminku-a myslim ze pak bude bit i deti, pak pokud nebudes mit nikoho, jak od neho odejdes s detma? nema cenu ho omlouvat.....tohle je presne to co delaji tyrane zeny, napred dostanou a pak stejne vzdy tyran prijde s prosikem a ona mu odpusti...

  • Jak říkají holky - pryč od něj!!! Jestli se změní,tak jedině k horšímu.Proč bys ze sebe měla nechat dělat fackovacího panáka?

  • Jediná rada: VEZMI NOHY NA RAMENA A UTEČ OD NĚJ CO NEJDÁL! Srdíčko časem přebolí, ale ty rány by tě bolely celý život a nedej Bože jednou tvoje děti, to není chlap, ale zmetek, co by měl jít za katr, víš že se dopouští trestného činu???:O=

  • ahoj, jak radí holky, tohle není normální, utíkej pryč dokud je čas, určitě si zasloužíš někoho, kdo bude jenom hodnej. Bude se to zhoršovat, už si mu povolila dost, myslí, že má nad tebou převahu, že si to může dovolit, že mu to vždy odpustíš. Jen si to představ s dětmi, budete se strachovat v jaké náladě se vrátí tatínek domů? Nechtěla by jsi radši klid a doma se cítit v bezpečí. Asi to je těžký, ale tohle dobrý nebude, chlap, kterej vztáhne ruku na ženskou není chlap, ale svině. At to udělá z jakýhokoli důvodu. Je to sice blbej příklad, ale koukni se na ulici, teď tam řeší domácí násilí, sice to moc nesleduji, protože v té době koupeme, krmíme a uspáváme miminko, ale občas to zahlídnu. domácí násilníci jsou výborní manipulátoři. Je jedno, že není pořád špatnej, ale špatnej je a ty si nenech ubližovat, to že budeš v takovém vztahu zůstávat nic nevyřeší, chápu, že ho máš ráda a že to bude bolet, ale já bych s takovým chlapem nebyla. Jednou mi dal přítel facku, řekla jsem mu, že to byla poslední, sice byla, ale stejně jsme se pozdějji rozešli. ani ne tak kvůli tomu, že mi dal facku, ale kvůli jinej věcem. Partneři by tu měli být pro sebe a v problémech si být oporou, taky když mám vztek, tak nejsem nejpříjemnější, ale rozhodně si ho nevylívám na manželovi, jsem ráda, že mi je oporou a já jemu. A jsem ráda, že doma mám pocit bezpečí a tak to chci i pro své děti. Kamarádka si zažila to, že je táta všechn mlátil, nic příjemného, řekla bych, že její sestra z toho má následky doteď a to už je dospělá, ale přijde mi, že nemá skoro žádné sebevědomí. Přece nechceš aby tohle zažívali tvoje děti, když pominu to, že bys to chtěla snášet ty. Jinak i kdyby si vyléval vztek jenom na tobě, tak to děti vnímají taky a špatně. No i když ho máš ráda, tak zvaž jestli ti to za to stojí, přeju ti hodně štěstí, budeš ho potřebovat.

  • Už jsem odpovídala jiné paní/slečně ohledně facky, takže jen opakuji:Budu upřímná... Já sama jsem docela živel a měla jsem přítele, který byl opravdu temperamentní, ale to se mi na něm líbilo. Vztah byl pohádkový, ovšem než přišla první facka. Bylo to také v hnusné hádce a já mám pusinu dost proříznutou, takže jsem si servítky moc nebrala. Hned se mi omlouval, brečel, sliboval že se nic takové už nikdy nestane, tak jsem mu to odpustila a byla to ta největší chyba v mém životě. Ono se totiž z té jedné facky stala pravidelná věc, navíc se vše stupňovalo a skončilo to ps. a fyzickým nasilím. Nejhorší bylo se z toho vztahu a od něj dostat. Sama jsem to nezvládla, takže jsem musela požádat o pomoc své okolí, zasahovala do toho i policie atd. Takže po tom všem razím heslo, udělal to jednou, udělá to zas.

  • Je facka a facka... Já nikdy od kluka žádnou nedostala, ale možná existují ty, co padnou jenom jednou v afektu a pak už nikdy. Ale pokud u vás jsou už běžné, není jiná rada než odejít :( Vím, že je to těžké, ale je to to nejlepší, co můžeš pro sebe a svoji budoucnost udělat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist