Už sedmý den krvácím mimo cyklus

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46196 26.1.2012 7:48

Ahojky holky, dnes jdu k dr, ale nevím jestli mně nevyhodí. MS jsem měla od 5.1.-12.1. a 20.1. jsem začala znovu krvácet a krvácím do teď. Je to už 7 den a krvácím pořád hodně a nevypadá to, že by to v brzké době přestalo. Nevím čím to může být. Myslíte, že mi dr. nebude nadávat, že k ní jdu, když ještě krvácím? Ale už nevím co mám dělat, abych to zastavila. Děkukji za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, nadávat určitě nebude. Je to krvácení mimo cyklus a musí se řešit.

  • Ahoj, taky si myslím, že dobrý doktor Ti určitě nadávat nebude a jestli jo, je potřeba zapřemýšlet o změně. Ale myslím si, že to nebude potřeba. Tak at jsi brzo v pořádku.

  • Určitě musíš k doktorce, ty to sama nezastavíš a normální to není :-( ať to dobře dopadne

  • Ahoj, určitě zajdi k doktorovi. Já měla loni v létě něco podobného, jenže jsem k doktorce nešla, protože jsem byla mimo republiku a navíc jsem si říkala, že když mi jinak nic není, že to přežiju... a tak jsem více či méně krvácela 10 dní. Když jsem se pak vrátila a volala doktorce, vynadala mi a okamžitě jsem musela naklusat. To už jsem mezitím dostala i silnější krvácení, v období původní menstruace a tak mi napsala nějaké prášky, po kterých to mělo přestat, ale jen se to zmírnilo a objednala mě na vaginální ultrazvuk. Tam zjistili, že mám zvýšenou děložní sliznici dva centimetry a druhý den jsem nastoupila do nemocnice na kyretáž. Nakonec se zjistilo, že to byly jen rozházené hormony a už je zase všechno ok. Taky se mě ptala, jestli jsem náhodou nemohla být těhotná, že by to mohlo být i tím, ale věděla jsem na 100%, že ne.
    Takže to rozhodně nepodceňuj, doktor se určitě zlobit nebude...
    Přeji Ti hodně štěstí...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist