Už se nevím rady!!:(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38884 26.2.2012 1:35

Ahoj,už si nevím rady co dělat..měla jsem kluka přes 3 měsíce ale pak začal být protivnej a hlavně přehnaně žárlivej..no bylo toho víc,tak jsem to ukončila..Byla jsem asi 14 dní sama,vše bylo ok,pak se objevil jedensuper kluk a chtěl mě,slíbila jsem mu že mu řeknu odpověď až s ním půjdu ven,šli jsme ven a já kývla.On byl nadšenej,choval se ke mě úžasně po tu dobu co jsme spolu byli,jenže lidi měli řeči že je u nás věkový rozdíl (což je ale ne velký) apod.On mi napsal že se nemám zlobit ale že je konec.Brečím už skoro 5 dní,jednou jsem z nervů i zvracela,jsem hotová z něj..dneska mi napsal že by nám dal ještě jednu šanci ale až se bude cítit na pevný vztah..Pořád se koukám na naší fotku a je mi děsně smutno:'( prbrečim celý večery.Poraďte mi prosím někdo..Moc děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • faith.verus26.2.2012 7:43

    Milá Nelcik, koukám, že ani dotyčný neměl odvahu vztah ukončit ústně, vyřešil to psaním a ani neudal důvod. Úplně Tě chápu, měla jsem něco podobného. Zaměřila jsem se v té době na víc aktivit, abych se nemusela cítit tolik smutně. A čekat na to, až se bude cítit na pevný vztah? Řeknu Ti, že bych nečekala, kdy to bude? Co když mezi tím potkáš někoho lepšího. Na fotečku nekoukej, ta Tě k pláči právě více žene. Hodně štěstí a neplakej. ;-)

  • Tak to ti poradim. Zkusenost s takovym, co musi pockat, az se bude na nejaky pevnejsi vztah citit, mam. Reknu ti, takovy chlapi - KLUCI jsou pekni srabi. A to ze se s tebou rozesel pres psani, coz se mnou taky, je znamka toho, ze se k veci neumi postavit čelem a primo. Takovy stojej za starou belu. Vsak kdo stoji o takovyhle backory? Ja ne a rozmysli si, jestli ty jo. Chapu, ze ses trochu mladsi a neresis, jestli je zodpovednej a tak podobne, ale ono se na tom postupem casu v podstate az tolik nezmeni. On nevi co chce, prvne se k tobe chova galantne, hezky a pak te s prominutim odkopne.
    Fotku bych vzala, rozporcovala a vyhodila. On se k tobe zachoval takhle a ty kvuli nemu brecis? To nemas za potrebi prece. A moje rada by byla - necekej, taky by ses totiz dockat nemusela!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist