Už půl roku nemáme sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #356528 3.6.2017 11:06

Řeknu to jednoduše, s partnerem spolu už 6měsíců nespíme. Mě už z toho hrabe. Kdykoliv na toto téma zavedu hovor řekne: už je to tu zas, tebe zajímá jen sex, seš sobec. Většinou to skončí tím, že se dohádáme a jdem si každý po svým. Druhej den děláme, že ni. Začlo to loni když si udělal kýlu, bolí ho břicho, na operaci jít nechce ( že si to finančně nemůže dovolit - logiku v tom nehledejte ). Jenže loni jsme spolu aspoň spávali jednou za měsíc, letošní rok už si příjdu jen jako uklízečka, pračka, kuchařka.... Když má někdo ze známých narážky typu "ležíte na tom furt" " nejsi těhotná, že jsi tak protivná" " kdy bude mimčo", tak se mi chce akorát brečet. Sex mi prostě chybí. A už nevím jak mu to říct.

  • 03.06.2017 12:23:24 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 03.06.2017 12:23:24 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mám z tím osobní zkušenost a když chlap nechce, tak ho k tomu žádným psychickým nátlakem ani racionálními argumenty nedonutíš. Já zkoušela všechno a nic nezabralo, akorát jsem si připadala trapně, že škemrám o sex. Nějaký chlapi prostě nemají apetit, ze začátku to je častější a pak vůbec. Jestli chceš mít děti a on není schopný s tebou spávat ani jednou týdně, tak nemáš šanci. Začla bych se poohlížet jinde.

  • Ja bych mu rekla narovinu ze sex je pro me (a kohokoliv normalniho) dulezita soucast vztahu a ze nedokazu byt ve vztahu, kde sex neni. Jestli ti k tomu ma co rict.... kdyz ne tak asi sbohem protoze podvadeni je blbost

  • A víš jistě, že v tom je jen ta kýla a není v tom i jiná? Protože se mi moc nechce věřit, že by nějaký chlap vydržel bez sexu šest měsíců

  • Tak bud ho dokopat k doktorovi nebo si hledat jineho partnera..

  • Je mozne ze ma nejaky problem a evidentne se boji ho resit. Nebo jak psala vyse..muze mit i jinou. Ale pokud nezacne resit situaci on...tak tezko neco zmenis. Ale rozhodne to neni zcela normalni situace. Asi bych mu rekla svoje..co si o tom myslim a zaujsla stanovisko...ze si date klidne pauzu...tak se k tomu postavi. Ale nenechaly bych to jen tak...jakoby nic. Hadky u vas nic neresi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist