Už mě to štve.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25632 23.10.2011 14:37

Zdravím :-) mám takový menší dotázek. Měla jsem vaginální výtoky, dalo by se i říct že jsem měla kvasinky nebo spíš mykozu, výtoky, šimrání, svědění uvnitř atd. Gynekolog mi doporučil candibene, čípky. Měla jsem 3denní, po 4dnech jsem to dostala, teď po skončení menstruace mi zase zašli výtoky, tentokrát to mám ale míň, bělejší, né které se táhnou.. aždý den používám mejdlíčko lactacyd nebo nějak tak, jsem čistotná. Nechápu to co mám dělat, má s tímhletím některá z vás zkušenosti? :( Nebo to je nomální, ty menší výtoky? Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A přeléčil se i partner ?

  • evca.knytlova23.10.2011 14:49

    Ahojky, taky jsem jeden čas trpěla na neustále se vracející kvasinky - mykozy a kolikrát jsem potřebovala přeléčit několikrát za sebou. Chápu tě, myslíš si že jsi čistotná používáš Lactacyd a ono se to vrací, dobře to znám. Zkus znovu zajít k doktorovi a domluvit se s ním. Třeba bude třeba ještě jednou přeléčit a nebo potom by mohl třeba udělat ti výtěr a poslat to do laborky jestli tam není nějaká bakterie a chtělo by to něco jiného, to ti ale řekne on. Přeju hodně štěstí a ať jsi brzo fit :o)

  • ...no hlavne bych asi prestala pouzivat ty sr....y na intimni hyg. a take myslim prelecit, pouzival prodysne pradlo,a oblachovat jen vodou, max mydlovou penou. Ja jsem take mela potize vzdy, kdyz jsem chtela byt jeste cistotnejsi a koupila si tyto specialni intimni mydla..,pouzivat navoneme plastove intimky, preslo me to az jsem to vse vyhodila :-)

  • ja na to trpim nekolik let, nejvic se mi osvedcilo pri jakemkoli naznaku svedeni se vyplachnout pripravkem Tantum Rosa..da se pouzivat dlouhodobe a okamzite ucinkuje

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist