Už mě přestává bavit život :/

Otázku položila: Anonymní uživatelka #30280 16.3.2012 21:16

Ahoj holky,
mám pocit, že když se stála fronta na štěstí, že jsem spala 8-o
Vůbec nic se mě nedaří. Nemám zaměstnání a nedaří se mě vůbec žádné najít. Jsem po škole, nemám praxi, nikde mě proto nechtějí. Přítele taky nemám, odhodlala jsem se a podala jsem si inzerát, odpovědí přisla kupa, odepsala jsem a zpětná žádná. Na jednu stranu se nedivím, jsem baculka, ale fakt mě to moc mrzí a je mě z toho do breku, že ani jedna zpětná odezva!!
Ke všemu začíná jaro, to se zase bude hemžit zamilovaných dvojic.

Holky, nějakej způsob jak si zvednou náladu o 100% a sebevědomí o 200% ???

Díky moc ;-) a přeji Vám příjemný večer!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, každý někdy začínal pracovat a každý byl někdy bez praxe, z toho si nic nedělej. Nespoléhej jenom na ofiko nabídky práce, sháněj i přes známé, mně se to vždy vyplatilo. A s tím přítelem - podle toho, jak mluvíš, mám pocit, že sama nejsi spokojená s tím, jak vypadáš. A chlapi to poznaj. Takže pokud jde o váhu, tak s tím by třeba šlo něco udělat a může ti to pomoct cítit se lépe (a prosím odpusťte si ty komentáře ve stylu, že se tazatelka má mít ráda taková, jaká je, v tomhle případě jde i o zdraví, ne jako když někomu odstávaj uši, to je úplně něco jiného). Já jsem taky byla v situaci, kdy jsem pořád čekala, až mi nějaký chlap spadne z nebe. A nakonec jsem se na to vyprdla, změnila jsem svůj zažitý životní rytmus, začala jsem sportovat, že jsem zaprvé neměla čas pořád o všem přemýšlet a taky jsem s lepší kondicí měla ze sebe lepší pocit, a hlavně jsem začala chodit do společnosti. Shodou okolností, jen jsem poprvé vytáhla paty z domu, hned jsem na někoho narazila. Jak píše Daniela, pokud se chceš s někým seznámit, tak nejlepší je nesoustředit se na hledání, ale choď se bavit s kamarády. Nejlepší jsou taková ta seznámení přes známé. Inzeráty jsou někdy síla...dvakrát v životě jsem odpověděla na inzerát a ačkoliv se ten někdo zdál být po mailech fajn, tak realita byla taková, že jsem přemýšlela, jak se z toho rande co nejdřív ztratit :) Takže nejjednodušší, co můžeš udělat, když si s něčím nespokojená - neříkej si, proč zrovna já a co mi to ten pánbůh nebo kdo nadělil, ale ptej se, co můžeš změnit ty sama.

  • Nevim co ti tak poradit urcite nehazet flintu do zita :) bude zase dobře , prace je nedostatek takze doufej ze se nejaka prilezitost naskytne a dal hledej , na inzeraty bych moc nevsazela nikdy ti toho moc nedaji radci vem nejakou kamosku nebo tak a zajdi se nekam pobavit tak na nekoho urcite narazis a rika se ze laska prichazi kdyz ji moc necekas :) proste scista jasna , a bud rada ze si baculka a nejsi zadna vychrtlina ktere jde videt kazda kost a jak se rika aspon te je za co chytit :) urcite bych se timhle netrapila .. bude dobře jen tomu dej cas :)

  • Ničím se nenervuj. Vím jak se asi cítíš, minulé jaro mě přítel odkopl a to dost hnusně. Nějaký hodný kluk se pro tebe určitě najde. To že neodepisují je možná dobře. Mě na seznamkách pořád chodí zprávy typu: Chceš sex? Nebudeš škodná, 3000 na ruku. A s tou prací, bohužel je krize a naše ekonomika je jaksi v pr...i. Nemůžu si najít ani brigádu. Přítel si hledá práci už 3 měsíc a taky nic, teta si hledá práci už víc jak rok. Hlavně se netrap a jestli tě něco baví (malovat, nějaký sport, kamarádi) začni se tomu víc věnovat. :-)

  • Ahoj, nehaž flintu do žita a zbytečně se nestresuj. Já vím, teď si řekneš, že se mi to kecá... ale taky jsem vycházela školu, byla jsem bez praxe a teď to už jsou dva roky, co pracuju. Moc dobře vím, jak se asi cítíš. Píšeš x žádostí, životopisů a žádná reakce. Ale jednou se to povede, věř mi!
    Z toho, že jsi baculka si nic nedělej /a nebo začni něco dělat, pokud chceš změnu/. Věř mi, že ten pravý na tebe někdě čeká, ten který tě bude brát takovou jaká jsi... Já jsem taky baculka, chlapi na mě rozhodně neletěli a podívej se, v listopadu jsem se vdala :)
    Určitě se takhle netrap, usměj se ...!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist