Už dál nemůžu :(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32136 13.3.2012 6:36

Ahoj holky udělala jsem největší chybu ve svym životě chodila jsem s přitelem 3 roky dali jsme si pauzu,protože to mezi námi nejak moc neklapalo,ale i přesto ho moc miluju...ted kdyz jsem se konecne rozhodla ze s nim chci byt ze on je ten pravy,tak on uz ma boužel jinou,a o mě uz nehovi vubec zadny zajem,dela jako by mezi nami nic nebylo a jako by na všechno zapomel,píse mi hnusne smsky..a mě to strasne moc boli,uz to proste nezvladam,je to jako by mi kazdou chvili vrazel nuz do zad....ja nevim co mam delat :-( on je jedinej clovek kteryho jsem tu mela,a bez nej to nema smysl :-( nevim co mu ma uz rict :-( Dekuji za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím,že by si mu neměla říkat nic.Byla to jeho volba.Oba jste měli nárok se rozhodnout,Vím že je to těžké.Ale chce to jen a jen čas.Zabav se něčím natolik,aby si na něj myslela co nejméně.Hodně štěstí.

  • Vím, že to bolí, taky mám takových vztahů pár za sebou. Čas to všechno přebolí. Ale ber to tak, že když v té pauze měl potřebu hledat jinde, tak to tak velká láska nebyla... Určitě přijde ten pravý, držím pěsti! Jemu bych už nic neříkala, na smsky nereagovala.

  • Nejakej cas to bude stat za prd, ale to uz tak bejva. Nijak se mu nevnucuj, ikdyby on chtel a ty se mu vtirala, tak jeho zajem poklesne. Kdyz jsme do nekoho zamilovany, tak nam kazdej chlap prijde jako ten pravej, takze to bych rekla neber v potaz.. Taky jsme skoncili 2,5 rocni vztah "pauzou", myslela jsem, ze se vratime k sobe, a to jsem dokonce predtim na nejake slepovane vztahy neverila.. no a delala jsem spravne, slepovany to proste uz neni takovy, jaky by asi melo. Nekomu to treba vyjde a staci mu to, ale jinak nic moc. A to ze ti pise hnusny sms a ty se citis jakoby ti vrazel nuz do zad - to mas zapotrebi? Proste se na nej vybodni, neztracej cas s nekym, kdo ho evidentne nechce ztracet s tebou.

  • Achjo, ty pauzy... Mně kdyby někdo řekl "dáme si pauzu," tak si to přeložím "končím s tebou." Akorát pauza znamená protahování trápení. Problémy se mají řešit spolu a ne tak, že budou lidi od sebe... Pokud ty sama jsi na pauzu přistoupila, asi jsi věděla proč - neklapalo to. On to nejspíš zjistil tady a hledá štěstí jinde, možná, že ta jeho není žádná velká láska, ale jenom náplast na poslední vztah... Těžko říct. Každopádně si představ, že jsi za sebou zavřela jedny velké těžké kovové dveře, nechala tam všechny vzpomínky, protože zapomenout je jediný lék na tu bolest. Já si vždycky po rozchodu říkám "jsem nemocná, bolí mě duše" :D Teď to zní jak z nějaké sekty, ale pomáhá mi to, chovám se k sobě, jako bych byla opravdu slabá, jsem na sebe hodná, dopřávám si semtam nové oblečení, něco dobrého k večeři... :) Později zkus začít chodit s kamarády mezi lidi, prostě ZAPOMENOUT. Vím, že je to strašně těžké, ale nejlépe se to povede, když přerušíš veškerý kontakt s minulostí. Držím moc palce!! :)

  • Martasek8913.3.2012 13:47

    Jak říká můj muž - dát si pauzu znamená stejně rozchod. Obvykle chce pauzu ten, co hold toho druhého už moc nechce a nakonec do dopadá špatně. Já tedy rozchod zažila jeden a to jsem tedy nechala chlapa já, takže se dá říci, že nevím, jaké to je, být smutný z rozchodu. Ale každopádně pokud to nějak neklapalo, nestálo to mezi vámi za nic, takže jistě brzy potkáš někoho, kdo je stvořen pro Tebe :) Věnuj se tomu, co Tě baví, buď často s přáteli a bude to brzy OK ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist