Utrogestan a vaše zkušenosti

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37557 15.5.2012 13:50

Dnes jsem byla na gynekologii, protože se s manželem snažíme o miminko, ale stále nic. Snažíme se od září. Doktorovi se nelíbilo, že mám dost nepravidelný a dlouhý cyklus... v rozmezí od 29 dnů až po 39 dnů... Většinou se pohybuje kolem 34 dnů... Tak mi předepsal Utrogestan, aby se cykly zkrátili a má i podpořit otěhotnění. Jen se chci informovat jestli ste ho některá brali a jak fungoval. :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já mám ztkušenost dobrou. Sice cykly se mi nezkrátily - zůstaly delší - teď mi dochází, že vlastně těžko hodnotit, protože hned 2. cyklus s utrošem jsem otěhotněla, teď jsem 9tt. Přišlo mi lepší ho zavádět, měla jsem míň vedlejších příznaků - únava, bolest žaludku... Každopádně přeju, aby to i u tebe dobře dopadlo.

  • Ahoj,já také brala utrogestan na úpravu cyklu,měla jsem to šíleně nepravidelné. Měla jsem ho teď na 3 měsíce a 2 poslední cykly se mi docela zkrátily, minulý měsíc jsem ho vysadila a teď mám už týden spoždění a testy negativní :/ takže u mě moc nezabral. Přeji brzy // :-)

  • petulinkaa1315.5.2012 18:05

    Ja když jsem kdysi brala Utrogestan,tak s clostylbegytem a hlavne proto,že me nechodila MS vubec,ale s tvymi cykly si nemyslim že je potřeba až tak to řesit,ja co mam skoro po peti letech posledni 1,5 roku MS,tak mi chodila taky cca 36 dni a otehotnela jsem pri tomto cyklu,ted posledni cyklus jsem mela 28 dni,ale jinak v rozmezi 30-40 dní ale pak už pravidelne 36 dni mesic co mesic a co mi rikal gynekolog,tak tech 36 dni se jeste akceptuje,že to neni hrozný,zbytecne bych to nedráždila,ovulka ti chodi? jinak po Utroši mi MS chodila,na to že jinak vubec,takže zkusenosto dobra,ale k nicemu jinemu mi nepomohl,alespon k te MS :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist