Útok na Sýrii

Otázku položila: Anonymní uživatelka #390560 14.4.2018 12:16

Ahoj holky,
Co si myslite o tom utoku USA, Francie a Britanie na Syrii???
Ja se celkem bojim, ze to bude jeste horsi, protoze se budou chtit pomstit...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to ve stejném duchu jako útok na Irák kvůli chemickým zbraním, které nakonec nebyly. Pak následovalo "arabské jaro" a cílený přesun obyvatelstva do Evropy.
    Asi chtějí víc nového obyvatelstva do Evropy.

  • macicekkajik14.4.2018 13:50

    Jediné o co Americe jde, je nafta. Je jedno jaké to bude mít následky. Amerika je jediná země, která se vyvolává války už po celé století, i když tam nemá co dělat. Proč se s...e do Iráku, Sýrie a tak podobně. Protože mají naftu. Nic není, tak jak se řekne v televizi. Jediný kdo byl pozván do Sýrie bylo Rusko. To mělo povolení odstřelu od vlády. Věřte tomu nebo ne, ale do roka bude válka. Ať světová či občanská.

  • Studuju mezinárodní vztahy a terorismus... tyhle války na blízkém východě jsou už cca 70 let, pořád to samé, dokonce si myslim, že už to kolikrát bylo mnohem horší. USA udělalo, co bylo nutné. Neboj se toho, oni si s nimi poradí, ačkoliv se to nezdá, je to víceméně pod kontrolou. Na to, jak nemám ráda Donalda Trumpa jako osobnost, je na něm super, že se nebojí jít do válečného konfliktu a nenechá tyhle blázny vraždit nevinné lidi. Zasáhne, kde je to potřeba a když půjde opravdu do tuhého, tak je zpacifikují.

  • Pomstít kdo? Ten na koho jakožto na suverénní stát bez mandátu OSN zaútočí nějaká mocnost, která si myslí, že si to může dovolit a rozesrat tak další zemi v Africe a na blízkém východě?

  • Tady je to samy odbornik vidim...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist