Ústní voda

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50378 16.3.2012 17:23

Holky, jak to máte s ústní vodou? Jakou používáte? A kolikrát denně, 1? 2? Slyšela jsem, že to není moc dobré, ale bez ní necítím tak čistě v puse...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1316.3.2012 17:25

    Pouzivam ji nekolikrat dene a ba naopak je lepsi nez pasta :-) pouzivam listerin, i kdyz ten neprosel v tech rozborech a nebo z Lidlu,ta prej prosla a je super :-)

  • Používám Listerin, maximálně jednou denně, zubní lékaři (dva) my říkali, že by se měla používat ještě méně :( Už pořádně nevím proč, ale asi to ničí ještě něco, co je nám v puse prospěšné.

  • Používám Elmex, 1x denně většinou jen na noc, někdy i po ránu, ale to málo. Vyhovuje mi na ní, že je bez alkoholu, narozdíl od Listerinky. A řekla bych, že jednou denně používání ústní vody nevadí, právě že mě to na noc vyhubí ty bakterie, nikde jsem neslyšela, že by se neměla tak často používat a jestli to třeba neplatí jen u těch, co obsahují právě ten alkohol. O tomhle jsem fakt nikdy neslyšela.

  • Já používám Elmex sensitive na odhalené krčky, příteli jsem koupila Meridol na podrážděné dásně, obě jsou bez alkoholu a vyhovují nám. Používáme je spíš nepravidelně, ale nemá to žádný zvláštní důvod...Třeba Elmex se může používat dvakrát denně a je to léčebná ústní voda, takže bych se té častosti zrovna u těhle dvou nebála. Za Listerine už bych ruku do ohně nedala. Mně osobně stačí jedno použití a mám zuby najednou citlivé, takže za mě je to sajrajt ;-)

  • Také používám Elmex, je citlivý, ne tak agresivní. Hlavně z něj není cítit alkohol nebo takový ten hodně silný ,,čmuch" :-) Manžel má rozdělaný Colgate a k tomu nemůžu ani čuchnout, pro mě je dost silný a vůbec to nesnesu. Jinak ten Elmex používám jen večer.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist