Uspokojení partnera

Otázku položila: Anonymní uživatelka #88449 24.8.2013 23:26

Ahoj, asi 5 měsíců jsem se svým příelem. Spíme spolu a já bych ho ráda uspokojila i sama jinak, ale vždy když na to přijde, tak i když bych chtěla, prostě mám blok a nic neudělám. Mám pocit, že bych něco pokazila nebo tak. U minulého partnera jsem byla dost nezkušená a nikdy nezapomenu na to, jak mi vynadal, že ho to bolí a řekl mi, že jsem nezkušená. Možná mám ten blok od té doby a bojím se cokoliv zkusit, ale nechci zas, aby si součásný partner myslel, že to pro něj nechci. Navíc jsem vcelku stydlín..tak je to trochu problém. Asi nejde moc radit a stejně mi povíte, že se to prostě bude muset nějak jednou risknout, ale jen to zkouším, jeslti třeba někdo neměl někdy podobný problém. :) Díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tvůj bývalý byl, s odpuštěním, blbec. Taky mi to občas ujede, a to mám zkušeností dost, řekla bych... Nikdy mi ale partner nevynadal. On se mi taky občas netrefí úplně do nálady, nebo mu to ujede, prostě si normálně řekneme, takhle ne a je to. Zkus to když tak jen zlehka a ptej se ho, jestli takhle, nebo víc (ale zase se ho neptej pořád :D )... Klidně mu o svých obavách řekni, že bys mu ráda udělala potěšení, ale bojíš se. Pokud ten kluk za to stojí, tak se ti nevysměje. Když jo, tak je to taky blbec a nemá cenu s ním moc ztrácet čas, protože v dalším životě tě bude shazovat i v jiných situacích, ne jen v posteli...

  • Můj bývalý byl velmi podobný tvému bývalému. Teda ne, že by mi přímo vynadal, ale prostě mi řekl, ať toho raděj nechám, že jsem nešikovná. Taky jsem z toho pak měla blok... strach, že chlapovi spíš ublížím než abych ho potěšila, hrůzu z toho, že se mu to nebude líbít atd.
    Co mi pak pomohlo? Druhý partner byl o mnoho zkušenější než já a o to víc jsem byla nervní... tak jsem se tomu všelijak vyhýbala - sám se pak zeptal, co se děje. Tak jsem mu to řekla. Všechno, své pocity a předešlé špatné zkušenosti... a on mi pak pomohl. Prostě mi ze začátku sám říkal, co ano a co ne, občas mi prostě "vedl ruku" a postupně mě vybízel k vlastní iniciaci a experimentům (kouzelná větička typu "zkus někdy"... a už bylo na mě, kdy s tím přijdu), s tím, že kdyby to bylo špatně, hned by mi to řekl. Dotáhla jsem to nakonec tak daleko, že mě chválil a řekl, že tak hravou holku ještě neviděl a že jsem nespoutaný živel ... prostě nadšený chlap ;)
    Takže řešení? Ven s tím. Řekni mu to. Že máš strach, blok. Vždyť i sex a všechno kolem něj je především o komunikaci mezi partnery. Je důležité o tom všem mluvit, nebát se říct tomu druhému své obavy, ale třeba i přání a fantazie... není pak nic jednoduššího, než společně tyto bloky překonávat a odstraňovat ;-)

  • Jazykem mu neublížíš, jen si musíš dávat pozor na zuby ;-). Kuličky nemačkat, ty je ideální olizovat, mazlit se s nima a jazykem jim neublížíš, ani když přitlačíš... No a penis... Rukou bys ho musela fakt hodně zmáčknout, aby ho to bolelo (já třeba musím zmáčknout ze všech sil, ale samozřejmě mu neubližuju, jen mi to přišlo zajímavý). Zezačátku ho můžeš zkusit olizovat jazykem jak lízátko, na tom se nedá nic zkazit a bude nadšen, že projevuješ zájem o jeho "kámoše" :-).
    A rozhodně mu o svých pocitech řekni, pak budete uvolněnější a on tě bude moci uklidnit, když uvidí, že jsi nejistá

  • tak to je tvůj bývalý pitomec. Mohla Ti přeci pomoci a ukázat Ti jak se mu to líbí a tak. Myslím, že nebude na škodu když se příteli s tímhle svěříš a on Ti s tím pomůže a poradí Ti. Občas je to dost důležité si o tom s přítelem promluvit, má se vám to líbit... a to oběma.

  • A co kdybys přesně tohle,co jsi napsala sem, řekla mu? Vztah se zakládá na upřímnosti a uvidíš, jak ti spadne obrovský kámen ze srdce, když ti na to odpoví absolutně pozitivně. Nazlobit se na tebe nemůže a ty se mu otevřeš a uvidíš, že se budeš cítit moc fajn. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist