Úsměv na tváři !

Otázku položila: Eva10 22.9.2017 23:06

Ahoj, chtěla bych se zeptat jak rozesmát někoho, když se smát nechce? Prostě nemá náladu.. nebo jak z něj aspoň dostat co ho trápí? :) moc děkuji za odpovědi. Já prostě nesnesu pohled na smutného člověka a ještě s pocitem, že s tím nemohu nic udělat, protože mi o tom nechce nic říct.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk23.9.2017 7:07

    Když nechce říct, prostě ho nelámej, většinou to nemá smysl, až bude chtít, řekne sám. Ujisti ji, že jsi tam vždycky pro něj, kdybys mu mohla pomoct. A rozesmát ho? Těžko říct, když člověk nebo, co se stalo. Ale vždycky spolu můžete někam vyrazit, rozptýlit se, třeba do zoo:-)

  • Jestli můžu také něco přidat do diskuze.. Někdy člověk dospěje do bodu, kdy už nevidí proč se smát, prostě.. nemá k tomu důvod. A třeba se ho ostatní snaží rozveselit..odlehčit celkovou situaci, ale některé věci si člověk nesv sobě a ví, že i když se zasměje..nic se nezmění. Vím to z vlastní zkušenosti.

  • budu reagovat na tvoji poslední větu. včera jsem šla na pohřeb blízkému známému. ikdybych ti řekla proč jsem smutná, nic s tím v takové situaci neuděláš. můžeš to jen pochopit. ALE pochopit, že někdo zrovna nemá náladu, jde i bez informace proč to tak je ;-) navíc to přece nebudu říkat každýmu koho ten den potkám. důvodů pro mizernou náladu je milion stejně jako důvodů pro smích. jestli chceš někoho rozesmát, musí být ten druhý přístupný a dobrá konverzace o různých věcech umí divy:-) je lepší se zeptat co má rád než se vyptávat proč je smutnej.......
    PS: možná byl tvůj tanečník taktní a neřekl ti, že chtěl tancovat s jinou holkou

  • :-Dkdo se smát nechce??? Tak na toho se vykákní...:-p

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist