Uriage bariéderm krém na podrážděnou pleť

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409222 26.8.2019 16:20

Ahojky, nedavno se mi podrazdila plet. Nejspíš mi nesedl tea tree olej který dávám obcas na pupinky, mam sklony k tvorbě akne, ale jen lehké. Ale když něco vyrasi nebo raši, tak to samozřejmě chcu likvidovat že jo. No a to mi asi nesedlo, předtím jsem zkoušela jeste neco a odnesla sem si rozdrazdenou plet. Na tvářích mam místečka kde se loupu supinatim jsou to jakoby červene flicky a po umytí atd. To pálí až štípe.. A loupe se to, pritel říkal že jasne podráždění pleti. Navíc ano, je to v místech kde jsem potirala olejicek atd. Plet mam ale celkově suchou tak nějaké zinkove masti na to nechcu dávat to uz bych pak byla jak zcvrkla broskev, tak jsem našla doma ještě krem od uriage bariéderm nějaký reparacni nazelenaly. Je určen přímo k podráždění pleti i pro děti, pro praskliny na pleti popáleniny až na atopickou plet. Přijde mi že by mi to mohlo plet ted zahojit je i hydratační. Jen jsem cetla složení coz delam u kosmetiky kvůli komedogenosti a obsahuje organický silikon a nějaký dvě látky co jsou na stupnici komedogenosti fakt velké. Nechcu aby mi ucpaly pory a pak se mi vyhodily pupinky 😀 protože k tomu mám sklony. Mam to dát na ta postižená místa nebo neco jineho co je dobré na podrážděnou pleť? Samozřejmě uz na to žádné olejicky necpu😁 něco jiného jako SOS při tvorbě pupinku co mi plet nepodrazdi? Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jezisi :-D to je desne scifi :-D promin ale prijde mi to jako silena hloupost :-) pochybuju ze ti to jednim nebo dvema namazanimi ucpe pory a vyskakaji ti bolaky.. :-)
    Jinak ja se nijakym olejickem nepatlam a taky se sem tam loupu, je to takove vysuseni. To se namazu necim hodne mastnym a mam klid. Asi nic nezkazis kokosovym nebo olivovym olejem. Ale pokud ti na tom az tak zalezi, zajdi do lekarny. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist