Úrazová pojistka

Otázku položila: piprdka 20.11.2018 9:37

Přemýšlím o změně úrazové pojistky, ale nějak se nedokážu na tom "pojistném trhu" zorientovat. Můžete mi napsat, jaké máte pojistky, za jakých podmínek, u jaké pojišťovny, za kolik, jak je to s plněním, zda je se spořením apod.? Děkuji za vaše zkušenosti :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zakewka20.11.2018 19:19

    Ja delam pojistky a za kolik vubec neni relevantni faktor. Vzdy jde o konkretni pripad. Jestli chces napis sz. Mrknu se na to.
    Co od pojistky chces, jestli mas deti pripadne kolik a jak stare, splacis pujcky, kolik vydelas, kolik ti je, jestli se s necim lecis, mesicni vydaje tvoje ( kolik proste musis zaplatit kazdy mesic - tj bydleni, jidlo proste bez ceho to nejde), bydleni vlastni/najem? Kolik mas usetreno a povolani, ktere te zivi. To jsou informace bez kterych neni mozne dobrou pojistku udelat.

  • Já si rovnou nechala udělat životní pojištění, kde to úrazové mám taky, navíc proti trvalým následkům s progresivními plnenim, vazne nemoci, hospitalizace, neschopnost,invalidita,uraz a smrt pri dopravni nehode,a při dožití dostanu něco zpět. Castku psát nebudu, jsem kvůli zabezpečení dětí pojištěna poměrně vysoko. Navic jsem do pojistky nechala zahrnout obe deti.

  • Pojistky se moc porovnávat nedají.... Záleží na konkrétní situaci rodiny včetně výdělků, rezerv atd,aby byla spočítat, aby pokryla potřebné, když bude nejhůř. Na pojistce se nikdy nevidělá.A je lepší mít zvlášť pojistku a zvlášť spoření.

  • buccaneerka220.11.2018 15:04

    Já si platím jednu pojistku (cca 360 korun měsíčně), kde mám pojištění na úraz, nemoc, hospitalizaci a smrt. Ale upřímně - vyplatí se to akorát tehdy, když jsem hospitalizovaná, protože to dostanu 500 Kč za každý den v nemocnici. Jinak jim zaplatíš za pojistku víc peněz, než kolik ve skutečnosti dostaneš. Pokud si teda nelámeš nohy a ruce denně.

  • Ivca.C20.11.2018 15:33

    Hodně záleží na tom v jaké si situaci - jsi mladá/starší, máš děti, kolik vyděláváš... od toho se odvíjí, jaká rizika by sis měla pojistit a na kolik... samotná úrazovka je sice levnější, ale kryje opravdu pouze úrazy - k tomu bych pojistila jeste vazne choroby a invaliditu (to kdyz se prihodi, je to vetsi pruser, nez zlomena ruka).. penize za hospitalizaci jsou sice fajn, ale dostanes je pouze za dny v nemocnici (a tam te moc dlouho lezet nenechaji), pokud jsi zamestnana, pojisti si radeji pracovni neschopnost... tohle ti v pojistovne vysvetli a poradi, je to hodne individualni.

  • Velesikova3.3.2021 13:32

    Jsou některé úrazy součástí i životního pojištění? Chtěla bych si ho sjednat hlavně proto, že zakládáme rodinu, tak aby byla zajištěná. U koho se vyplatí si životní pojistku zařídit?

  • Palankova5.3.2021 16:17

    Ano to jsou, například třeba i autonehoda. Ono to hodně záleží na Vás, jaké pojištění si přesně poskládáte. Kdyby, jste si chtěla udělat představu o životním pojištění, kolik to tak cca stojí, tak doporučuji se podívat na srovnávač pojištění.

  • Velesikova7.3.2021 18:43

    Tam se nic neplatí za srovnávaní pojištění? to je zadarmo? Potom bych šla s tou nabídkou do pojišťovny?

  • Palankova9.3.2021 17:16

    Za srovnání ani vyřízení pojištění přes srovnávač https://www.klikpojisteni.cz/zivotni-pojisteni/ se vůbec nic neplatí. Můžete tak opravdu dobře ušetřit a sama budete mít hned přehled, co budete chtít a jaké jsou možnosti pojištění. Nemusíte chodit na pojišťovnu, místo podpisu smlouvy stačí pojištění zaplatit z osobního bankovního účtu. Díky tomu se pojištění potvrdí a je platné.

  • donalabuznice28.8.2023 20:28

    Já jsem si sjednávala asi před rokem úrazové pojištění přes https://www.rixo.cz/ a naprostá spokojenost. Během pár minut jsem měla přehled o tom jaká pojišťovna má pro mě tu nejlepší nabídku, což mi ušetřilo spoustu starostí s rozhodováním.

  • MagdaRadilka816.4. 15:28

    S dovolením se připíchnu. Taky jsem mám úrazovou pojistku a řeším pracovní úraz a pojišťovna ani zaměstnavatel se k tomu nestaví ochotně. Našla jsem si proto už advokáta na https://www.cikr.cz/ , protože se nehodlám připravit o peníze, na které mám nárok. Pak ale chci změnit jak zaměstnání, tak úrazové pojištění, protože toto nemám fakt zapotřebí!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 703 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist