Urazil mě!

Otázku položila: Anonymní uživatelka #137156 9.11.2013 18:45

Ahoj holky, víc jak rok jsem chodila s přítelem, je mu 29 let, jsme od sebe 10 let. Všechno bylo mezi námi v pořádku, nikdy jsme se moc nehádali, ikdyž občas se něco našlo, jako asi v každým vztahu...Bohužel se mnou nikdy nechtěl spát, nikdy mi neřekl proč...Teprve teď když sme se rozešli, nějak nám to neladilo, tak jsem se ho na to natvrdo zeptala...Proč se mnou nechtěl mít něco víc? A jeho odpověď zněla, že poprvé by to chtěl mít hezký. Zarazilo mě, že je panic, netušila jsem to, nikdy se mi s tím nesvěřil, nebyla jsem jeho první holka. Ale tím, jak řekl, že to chce mít hezký, vlastně řekl, že se mnou by to hezký nebylo!
Tak moc mě to urazilo, že jsem přestala smutnit po rozchodu a začala jsem na něj mít takový vztek. Vzhledem k tomu, že by to bylo poprvé i pro mě, a on mi řekne něco takovýho, tak mě to dost ranilo :'(
Holky, co byste dělaly na mým místě? Nechci ho ani vidět a mám taky mám obavy z následujícího vztahu /pokud najdu někoho, komu bych zase dokázala věřit../, že pro něj opět nebudu dost dobrá :( ..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nespal s tebou?? V tomhle věku?? To je VEEELMI DIVNÉ!!!!! Hele, nelituj rozchodu, tam bude něco špatně. Pán má nejspíš nějaký komplex, problém nebo úchylku.
    A upřímně, pokud si teď najdeš partnera přiměřeného věku, tak jistě bude mít zkušenosti, a díky nim to své poprvé opravdu budeš mít hezké. Nezkušený partner není nic moc.

  • trinetka9.11.2013 19:09

    řeknu to možná trchu hrubě, ale podle jednoho vola nemůžeš soudit sebe na věky

  • Můj manžel spal prvně až se mnou v jeho 26 letech, ale faktem je, že prostě neměl předtím s kým.. Takže je to fakt divný, že jste spolu takovou dobu byli a nebylo nic víc. Možná i jen tápe v orientaci nebo se bojí si jí připustit, protože jinak nevidím důvod, proč by chlap dobrovolně odmítal sex s ženou (samozřejmě, pokud není silně věřící).

  • Teda, to byl nějaký divný pavouk :-o Každopádně já osobně bych byla ráda hned ze dvou důvodů: 1) je to opravdu nezvyklé a později by tě mohlo mrzet, že své poprvé prožilas s někým takovým,
    2) řekla bych, že vztek je daleko lépe snesitelný než smutek, aspoň pro mě :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 220 otázek, kterým se dostalo 271 569 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist