Upír

Otázku položila: Bývalá uživatelka #43047 8.9.2012 11:15

Zdá se mi,že se ze mě stává upír.Mám čím dál tim víc vědší chuť na krev.Každý měsíc mám jiný odtín očí.A mám větší špičáky než bych měla mít.Co mxslíte.Je to normální??? :-o

Pořád se dívám na nějaké filmy o upírech.Čtu knihy,navštěvuji stránky upírů a chci být upír.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jestli tohle není vtip (a já doufám, že je), tak bych ti doporučila návštěvu psychologa.

  • Tak to je opravdu případ pro psychologa. Pokud se nás někdo nesnaží při sobotním dopoledni rozesmívat:-D tak na ty filmy nekoukej a pusť si pohádky. Chtěj být radši princeznou....:-D

  • Zaleť si na premiéru Breaking Down a popros Pattinsona, třeba tě kousne :-p

  • Může se jednat o Renfieldův syndrom nebo Porfyrii:
    Renfieldův syndrom je také známý jako vampyrismus, klinický vampyrismu nebo upírství.Jedná se o psychický defekt, který v horších případech přerůstá až ve velmi vážné psychické onemocnění. Nejčastěji toto onemocnění postihuje mužskou populaci. Nemoc se začíná objevovat v útlém věku, kdy se teprve rozvíjí osobnost jedince a tím je nejvíce zranitelná. V ohrožení jsou pak týrané děti, u nichž se tato choroba může rozvinout pokavaď žijí v rodině, kde se objevuje agrese na dětech a pokud je takovému dítěti způsobena otevřená rána, která se neošetří. Takové dítě může okusit svoji krev a zjistit, že mu chutná a dokonce způsobuje vzrušení.
    Z počátku se nejedná o nic závažného, ale přesto bychom měli být na pozoru, jelikož s postupem věku se tato nemoc začne stupňovat a může vyústit až ke kriminálním činům a vraždám.
    Choroba může být vrozená, anebo získaná (viz. týrané děti).
    Fáze syndromu:
    1. nemocný pije pouze svojí krev
    2. nemocný začíná lovit menší a drobná zvířata, a ochutnávat jejich krev (v krajním případě i syrové maso)
    3. v této fázi se už jedná o závažnou psychickou poruchu, kdy se nemocný už nespokojí jen s vlastní krví a vyhledává krev blízkých osob (rodina, přátelé), ale také cizích (může vyústit i v kriminální čin). Je také schopný vykrást krevní banku.

    Porfyrie představují velmi vzácnou poruchu metabolismu červených krvinek, která je v drtivé většině případů vrozená. Vyloučeno ale není ani pozdější onemocnění touto chorobou. Název nemoci vznikl z řeckého slova „porphyrus“ – purpurový. Porfyrie způsobují narušení tvorby hemu, což je molekula porfyrinu a atom železa, které se namísto syntézy ukládají v těle. Charakteristickým projevem nemoci je zbarvení moči dočervena. Tato porucha syntézy hemu se projevuje dále převážně přecitlivělostí kůže nemocného na světlo, zčervenáním zubů a ústupem dásní. Z toho také pravděpodobně v dřívějších dobách pramenily pověsti o upírech, neboť nemocní nevycházejí na sluneční světlo, které jim působí bolest a práskání kůže. Díky ústupu dásní jsou také patrné celé tesáky, což představy lidí o upírech jenom posilovalo, nemocný měl tzv. upíří zuby.

    Každopádně bych navštívila psychologa!!!!

  • Až se z tebe stane, přileť mě kousnout, chtěla bych být taky nesmrtelná ;-)

  • díky, pobavila jsem se .-)

  • I v tom případě, že chceš být upír ho raději navštiv....:-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist