Únava

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31566 10.4.2011 16:17

Ahoj holky :) Taky se vám stává že na vás dolehne jarní únava? Na mě jak který rok ale letos je to zase extrém, spím docela dlouho (ve všední dny 8 hodin, víkendy až 10) a stejně pak stačí jít na dvě hodinky na procházku, běžné denní činnosti doma jako je uklízení atp. nebo i sex, a jsem jak přejetá kamionem... Nemáte nějaký tip jak se udržujete aspoň trošku svěže? Kafe ani čokoláda nebo tak na dobití energie? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • a co třeba do jídelníčku přihodit i divoké rostlinky, které právě začínají růst? - jako například kopřivy, pampelišky, sedmikrásky, podběl.. je jaro- čas jater a právě tyhle rostlinky játra nejvíc obnovují. Jinak játra právě souvisejí s tou únavou a spavostí :)

  • určitě na jarní unavu jsou super vitaminy.. zkus si dělat nějaké vitaminové koktejly a nebo zkus i železo:-)

  • Majus14.7.2018 22:19

    Tak to mě únava trápi nejen na jaře :D když je nejhůř a vím, že potřebuju ještě fungovat tak si rozpustím brainer ve vodě a ten na mě teda působí dobře

  • Co to je zač jestli bych mohla vědět ? Energeťák v prášku ? :)

  • Karla564612.4. 18:15

    Dobrý den, jarní únava je něco, co znám moc dobře. Je to opravdu vyčerpávající, i když spím dostatečně dlouho a zdá se, že dělám všechno správně. Já osobně vždycky najdu úlevu při cvičení jógy, která mi pomáhá zklidnit mysl. Kromě toho jsem nedávno objevila Krupa Kratom na internetových stránkách https://www.adamkrupa.cz/, a s ním zvládám tyhle vyčerpávající dny. Doufám, že se vám brzy podaří překonat jarní únavu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist