Umělé mléko + přebalování

Otázku položila: Anonymní uživatelka #244209 23.6.2018 5:20

Ahoj holky, mám 2týdeníí mimi a učím se co a jak. Jak to děláte s přebalování a krmením? Jde o to, že malou musím vzbudit k přebalení a mezitím udělat um.mléko. Jenže když ji přebalím, tak začne strašně řvát a dožadovat se jídla. A já jdu teprve dodělávat mléčko - zchladit vodu, přisypat mléko atd....
Nemáte někdo tip, jak to udělat, aby nemusela malá tahle čekat? Když udělám mléko předem, zase to zchladne:/
Nejde udělat mléko předem a mít to třeba v nějaké termo lahvi, abych zamezila té prodlevě, když maličká musí čekat a ječí u toho?

Děkuju za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • marketaj23.6.2018 7:52

    Udělej si mléko a teprve pak jít budit. Prebalovat jediné pokud je pokadene a to většinou zvládají při krmení až, takže přebalování před je zbytečný. Jinak vodu jsem mívala v termosce a podle potřeby jsem dolevala studenou prevarenou vodu.

  • buccaneerka223.6.2018 8:44

    Taky mi radili v porodnici nejprve budit přebalováním a potom krmit, ale doma mi to přijde už teď jako blbost. Malá se ozve, když potřebuje přebalit, a jak píšou holky - je to většinou až po jídle, protože slyším, jak mi u jídla prdí a dělá do plenky. Takže jsem zrušila přebalování a buzení na jídlo přebalováním.

  • petulinkaa1324.6.2018 14:57

    Prvni dcera nez dostala mlíčko taky brečela, prebalovala jsem vždy pred jídlem, u mlika vytuhla takže přebalování potom by ji akorát budilo. Prostě si porvala nez jsem UM připravovala. Ted druha dcera kdyz se v noci budila tak nebrecela a statečně cekala na
    mlíčko,prebalila jsem ji, dala na polštář v obýváku, vzala z termosky horkou vodu, nalila do flasky, naredila prevarenou studenou vodou, nasypala mliko, promichala a hotovo, trva to minutu ;-) takže i když první dcera brečela nez dostala mlicko, trva to fakt minutku ;-)

  • Ja teda UM delala tak, ze sem si prevarila vodu dopredu. Tim padem byla chladna. Nalila do flasky potrebna mnozstvi, normalne ohrala v mikrovlnce. A pak v davkovaci nachystany pocet odmerek. Presypala a bylo hotovo.
    A prebalovala sem az po jidle, protoze se mimco vetsinou u jidla pokadilo

  • A proč ji budíš k přebalení napřed?

  • Veronika3223.6.2018 8:05

    já mám převařenou vodu v termosce,udělám mléko,malého přebalím,když je potřeba-netrvá to dlouho a jde jíst. nebudím,už takhle mě spí málo,natož kdybych ho budila...

  • Ja prebalovala pred krmenim.pred kazdym. Po krmebi je to blby, ze jak ma dite vic pohyb, blije. Vodu na mliko normalne ohrej v mikrovlnce. Ja mela petku s kojo vodou, normalne jsem si ji rozlila do lahvicek a vzdy kdyz bylo potreba jen na par vterin mikrovlnka, mliko z davkovace nasypat a mas to behem pul minuty. Ten davkovac UM je taky dobra vec..urychli ti chystani mleka.

  • Owerri24.6.2018 9:01

    Pokud používáš kojeneckou vodu, tak není potřeba převařovat. Osobně funguju tak, že jakmile malá má hlad, dám do lahvičky studenou kojeneckou vodu, přisypu mléko, prohrkám, dám to do mlékovaru (ohřívačky na lahve), rychle přebalim a vychází to časově akorát, že jakmile je malá přebalená, čeká maximálně půl minuty než je mléko teplé a může baštit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist