Uklidnění

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179339 13.7.2017 14:36

Ahoj holky,
potřebovala bych poradit nějaký volně prodejný lék, bylinku, cokoliv na uklidnění. Dělám už dlouho autoškolu, testy mám, ale už 2x jsem neudělala jízdy. Vím, že jsou to pouze nervy. Při jízdách pouze s učitelem jsem v klidu, ale když vím, že za mnou sedí ještě komisař jsem v tu chvíli úplně mimo a připadám si v tom autě jako poprvé. Prosím máte někdo s něčím zkušenost co by mohlo pomoci?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nevim, co Ti poradit, asi spis zkus nejak pracovat sama se sebou, uklidnovat se napr. hlubokym dychanim. Leky na uklidneni ti muzou snizit pozornost a na rizeni bych ti je moc nedoporucovala... Jinak z bylinek je na uzkost trezalka, na uklidneni pak medunka.

  • Thea1413.7.2017 18:03

    Meduňka je fajn, ale pozor, zpomaluje reflexy! To na autoškolu není ideální. Někoho dokonce uspává. Na nervy je dobrá třeba třezalka tečkovaná, ale zase se nesmí kombinovat s HA. Já mám výbornou zkušenost s čajovou směsi Zdislava, čaj č. 1 Stres. Neuspavá, mozek jede pořád na 100%, ale člověk je klidný, neklepe se, nemá uzel na žaludku. A je to směs bez třezalky. Já s ním doslova vystudovala VŠ - jsem hrozný nervák. Takhle jeden čaj před každou ZK a pohoda ;-)

  • na uklidnění by mohla pomoct i levandule. nemusíš hned pít čaj, stačí i kapnout esenciální olejíček třeba na horní lem trička (1-2 kapky, víc ne) a ta vůně uklidňuje, mě pomáhá vůně levandule i na slabší bolesti hlavy. snižuje napětí a stres;-) držím palce ať ti to už klapne

  • Mám to stejně, používám Bachovky. Nevím přesně jak se to jmenuje, ale mohli by to mít v lékárně, jsou to buď kapičky nebo jako pastilky. Je to přímo na trému a stres. :) Myslím že se to jmenuje nějak Bachovy esence nebo něco takovýho.

  • S meduňkou mám taky dobré zkušenosti

  • S meduňkou mám taky dobré zkušenosti

  • donalabuznice9.3.2020 23:38

    Ahoj holky, taky jsem mívala se stresem velké problémy a nechtěla jsem to řešit léky, ale spíše nějakou přírodní cestou. Na https://www.cibdol.cz/cbd-olej jsem narazila na cbd konopný olej, který si se stresem dokáže opravdu dobře poradit. Používám jej už asi měsíc a vážně si ho nemůžu vynachválit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist