Udržet vztah nebo jít dál?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #282124 2.5.2019 9:02

Ahoj dámy, co dělat s chlapem, který pořád neustále lže a vy znáte pravdu, ale stejně mu to nemůžete říct, že to víte? Jsme spolu "teprve" třetím rokem, ale tohle chování a jednání se mi vůbec nelíbí.. nechat to tak a jít dál? Děkuji za Vaše zkušenosti a rady :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já myslím, že takový vztah nemá smysl, protože mu chybí důvěra. Sama jsem byla v podobné situaci jako ty a další řadu let jsem lhala sama sobě s tím, že vlastně o nic nejde a dělala jako by nic. Později jsem se snažila přítele konfrontovat s tím, že vám že lže, ale ani to nikam nevedlo. I když bylo vše jasné, tak mi do očí lhala dál. Nakonec vztah skončil a já zjistila, že se mi strašně ulevilo a zpětně jsem nechápala, jak jsem mohla v takovém vztahu být tak dlouho, když mu chyběla základní věc - důvěra.

  • JancaxD2.5.2019 9:07

    Proč mu to nemůžeš říct? :) to prave musis ale stylem. Měli by jsme si promluvit a rict. Nechtěl by jsi mi něco říct? Než začnu sama? Buď to řekne tak to možná crnu ještě má a nebo bude drzkovat a mlzit tak ruce pryč. Dělal by to dal ;) Můj nazor a zkušenost :)

  • tak ono jde trošku i o to v čem lže. a o to, jak jsi to ty zjistila, že lže )když mu to nemůžeš říct, že víš, že lže).
    pokud mu nevěříš, tak nemá smysl v takovém vztahu setrvávat. vztah je v první řadě o důvěře. a pokud máš problém mu důvěřovat, tak je to pro vztah problém. pokud máš potřebu ověřovat všechno co řekne/udělá, tak co ti ten vztah dává?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist