Udělala jsem chybu ale jak se s tím ted vyrovnat?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51327 16.11.2011 10:56


Ahoj holky potřebovala bych poradit. Můj přítel odjel za svojí rodinou. A já jsem včera chtěla jsem se podívat na FB ale byl tam přihlášený on a poslední zprávy co psal kamarádkám bylo tam jak se těší až se uvidí a užijí si že domů nejede jen na návštěvu ale nejspíš nastalo protože se se svojí holkou rozešel dost mě to sebralo protože jsem myslela že jsme štastný čekáme spolu dítě a ted tohle vůbec nevím co mám dělat.Vím že jsem to asi neměla číst ale stalo se prostě jsem blbá zvědavá holka.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Blbá nejsi a zvědavé jsme všechny. Já bych to asi taky nerozdejchala. Chce si užít jinde, tak bude psát, že se se svojí holkou rozešel??!! No to je síla! Dala bych mu to vyžrat hezky celé. Možná bych se rozjela k jeho rodině (pokud je to ve tvých silách). A máš na výběr: 1) buď dělat, že o ničem nevíš a svůj příjezd zdůvodnit tím, že se ti po něm stýskalo (hormony s tebou přece cloumají) a čekat, co z toho bude a nebo 2) na něj vyjet se vším všudy.... Ať se v tom chlapec hezky vymáchá.... Fuj, sem se zase pěkně rozčílila.....dnes už po druhé. Držím pěsti.

  • Já bych mu asi napsala nebo zavolala, že ses doslechla,že jste se rozešli, že teda to mohl říct první tobě, ale ok, že teda počítáš s tím,že se nevrátí. myslím,že to sním hne. ale je to hnusné... ach jo...

  • A to já bych mu na tu jeho zed napsala něco moc hezkého.Teda ten by se divil holomek jeden.Škoda že si to asi odhlásila.:-(( dělat si to sice neměla,ale toto co napsal je hnus a je asi dobře že to víš.Buď hází patky nebo je to nedospělý dacan ,který neví co chce.Přeji Ti též hodně štěstí ať se to vyřeší.

  • já bych neřekla nic jen bych napsala smsku hlídej si příště fb a nekomunikovala bych snim prostě se odloučila já jsem teda taková že i přes mimi bych se kněmu nevrátila páč vim že by to udělal znovu, ale pokud ho chceš nech ho vydusit on se pak připlazí. Já bych ho už teda nechtěla nikdy naopak začela bych si psát na seznamkách atd. a našla si jinýho.

  • nejsi blbá, má se odhlašovat.... no, to je docela sada.. já jsem hodně impulzivní člověk, si bych udělala hodně velkou scénu... zeptej se ho- řekni mu pravdu, žes to viděla a zeptéj se ho na to, co to má znamenat...asi zas tak spokojený v tom vašem vztahu není, jinak by to nepsal, si myslím....možná bys na něj měla uhodit, aby si vlastně rozmyslel, jestli chce být dál s tebou ve vztahu. je to smutné, navíc, když čekáte dítě. přeji ti, aby se vše v dobrém vyřešilo.

  • Verousek8916.11.2011 11:14

    To mě moc mrzí, sice jsi to neměla číst, ale teď už se stalo a já bych byla docela ráda, kdybych se takovou věc dozvěděla, než aby mě tahal za nos. Jde o to, komu lže - jestli lže tobě, a opravdu se chce odstěhovat za svojí rodinou, nebo jestli lže té slečně, které psal, jen aby si před ní mohl připadat důležitě. Já bych se v této situaci spíš bála toho, že mi zahne :( Budeš se ho muset na to zeptat, obzvlášť, když čekáte miminko, tak by bylo rozhodně dobré vědět, na čem vlastně jsi. Je to od něj hodně hnusné, přeji ti hodně štěstí, aby to dobře dopadlo.

  • alimos16.11.2011 11:17

    No počkej, jestli máš ty facebook, tak bych na jeho zeď napsala něco fakt sladkého. Že ho miluješ a že se těšíš na Vaše mimi a že se ti bude po něm stýskat, až bude doma kam se mu od tebe vůbec nechtělo.
    Jinak když to vezmu kolem a kolem, je to pěkně v pr. Nevím, jestli bych tohle dokázala zkousnout, podle mě je to plánovaná nevěra. Promiň, ale proč by to jinak psal, kdyby si tam nechtěl s někým vrznout.

  • Zvědavé jsme všechny a když si to nepohlídal, je to jeho chyba. Napsala bych mu na zeť něco ve smyslu, aby každý pochopil, že čekáte mimi a že jste spokojení. Už to tu dokonce zaznělo. Taky bych asi nedokázala hned na něj vyrazti i když těžko říct, nakonec se každý nějak zachová když se do situace dostane a přitom si myslel jaký by nebyl hrdina. Ale už to řešení musí být za tři, týká se to vás všech. Tuto situaci ti nezávidím a držím pěstičky, aby to dopadlo jak ty sama budeš chtít a cítit.

  • no fuj!to teda nechapu !!komu to jako psal?ach jo.. hned bychsi to s nim vyrikala jako!a na tu zed mu klidne neco napis :-)

  • tak co řešila si to nějak?

  • Neresila bych to ani pres verejne vzkazy na fb na zed, ani pres citovy vydirani u jeho rodicu.. Zachovej chladnou hlavu, kdyz mu budes delat sceny a kraval, tak ho to odradi jeste vic. Kdyz uvidi ze o nem jako nestojis, tak to v nem treba zajem vyvola - vlastni zkusenost. Ale delat ze sebe ujecenou hysterku nic neresi..

  • hele jestli se ještě na jeho fb dostaneš psala bych za něj té holce že je teď spokjený že už se plánuje svatba atd. kdyby nic nezabralo a byli by hádky zašla bych za rodičema stím jak moc ti ublížil :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist