Udělal se jen co na me sahl?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #334548 3.10.2020 22:03

Zdravim, mam trosku zvlastni dotaz, ale jeste se mi to nestalo.
Poprve jsem byla s novym pritelem (28) u nej doma a slo pomalu na vec. Cely vecer bylo jasne, ze to oba chceme. Kdyz uz jsem lezela naha a mazlili se, sahla jsem do rozkroku. Stal, vsechno v pohode. Kdyz jsem vsak zajela do trenek, tak ztuhl a ja citila jen mokro. Hrozne se omlouval, ze s nikym uz 3 roky nebyl.
A uprimne... o co slo? To se udelal jen z tech vsech doteku? Nebo o co mohlo jit? Tohle se mi vazne jeste nestalo. Diky :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka23.10.2020 22:33

    Jo, udělal se tak brzo, zřejmě kvůli tak dlouhé abstinenci. Příště to asi bude lepší.

  • Pravdepodobne se tak rychle udelal, ro se zlepsi .... S mym chlapem jsme to ze zacatku meli dost podobny .... Dlouha abstinence a vzruseni z toho vseho, na druhou stranu me se vzdy libilo pomysleni, ze ho tak moc vzrusuju, ze to nevydrzi :-) ;-)

  • macicekkajik4.10.2020 10:25

    Musíš mu dát najevo, že to není nic trapného a že se to prostě může stát. Proč pak nepokračovat v mazlení a zkusit další kolo a třeba to bude lepší. Tím že ho necháš se cítit trapně, ničemu nepomůže. I když třeba onanuje, pořád to není jako se ženou a 3 roky je opravdu dlouhá doba pro chlapa. A jak už řekla Tinkakopek, brala bych to jako poklonu, že ho tolik vzrušuješ. A je potřeba umět o tom mluvit. a pracovat na delší výdrži.

  • Ahoj, já mám bohužel také tuto zkušenost, nicméně u nás se to moc nezlepšilo. Byl to můl 1. přítel a v té době mu bylo 19-20 no a poprvé to proběhlo úplně přesně, jak popisuješ. Bohužel ale i každý další pokus nebyl o moc lepší, prakticky jsme se k ničemu nedostali, protože max. pár vteřit. Zpětně si myslím, že u něj to byl nějaký problém, ale nechtěl to tehdy s nikým a nijak řešit a ani si se mnou o tom normálně promluvit 🙄

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 681 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist