Udělá se moc brzo.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #64389 11.10.2012 19:54

Jsem s přítelem jeden rok a pár měsíců, moc se milujeme a sex nás oba moc baví. Ale je tu jeden problém. Ať se snažíme jak chceme, pokaždé se udělá do max. 2-3 minut. Je mu skoro 19, ale přede mnou měl jen jednu slečnu a to velmi krátce, takže sex byl málo. Já mu samozřejmě nic nevyčítám, prostě se udělá a za chvilku to děláme znovu a třeba i hodinu. Ale vadí mi, že on z toho má mindráky. Taky si myslí, že mi to vadí a dělá všechno proto, aby mi to vynahradil, takže mě pusou dělá a UDĚLÁ několikrát za ten večer, z čehož mám zase radost já, že to v 16 jde raz dva :-D Koupila jsem mu takový sprejík na delší výdrž, ze kterého byl nadšený, ale sex nám prodloužil jenom asi o minutku max. dvě, což mu prý taky nestačí. Zkoušeli jsme nějaká dýchací cvičení, to také moc nepomáhá. Je mi ho líto, nechci aby se mi trápil. On to pořád svadí na to, jaká jsem tam dole úzká a že jsem prostě nejvíc sexy žena světě, že ho moc vzrušuju, že kdybych byla tlustá a ošklivá, tak by s tím problémy neměl. Moc bych mu chtěla pomoct, takže nemá dámy nějakou radu?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Teď jsem si vzpomněla na kamarádku, která řeší opačný problém...ten její se zase neudělá vůbec...třeba jen 1 během dvou tejdnů s intenzitou milování třeba 4x (moc se neviděj, během těch 14 ti dní)...ať je rád, že se udělá :) asi ho fakt moc vzrušuješ :)

  • inthense11.10.2012 20:34

    ahoj,tak ja v tom problem nevidim.kdyz se udela,tak at hned az bude moc pokracuje a udelas se i ty.vzdyt nemusi po ejakuaci z tebe vylezat

  • Je mladý. V 19 jsou muži na svém sexuálním vrcholu. Je to normální :-DPokud tě uspokojí v dalším kole nebo orálně, je vše v pořádku.. To jen ve filmech se lidi milují celou noc a pak vyvrcholí oba spolu ve stejný okamžik. Přítel je pozorný, když se o tebe tak "stará", buď ráda... Jiní hrozně machrují s pinďourem a chovají se, jako by jiný sex, než "zásun" neexistoval.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 559 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist