Učitelství pro 1. Stupeň dálkové studium (MUNI Brno)

Otázku položila: Bývalá uživatelka #180892 19.5.2019 12:33

Ahojte, chtěla bych se zeptat, našel by se mezi vámi někdo kdo má vystudovanou nebo studuje VŠ učitelství pro 1.stupeň ZŠ? Nejlépe dálkově? Chtěla bych se zeptat na pár otázek...:) klidně se může ozvat i někdo kdo bude letos nastupovat (MUNI), kdyžtak i do SZ nebo přes mail, kdyžtak napíšu kontakt :) především bych se chtěla zeptat jak to zvládáte? - je tam vypsané obrovské množství požadavků...například hra na nástroj, pokročilejší matematika atd...Dá se to zvládnout? Skutečně požadují i hru na nástroj, zpěv atd? A jak přísně to hodnotí?...jak často se učíte? Jak probíhá školní rok - jak je to s praxí u dálkového studia - musí být v Brně? A kdy jezdíte? Klasicky celý víkend 2x měsíčně?...moc děkuji všem za jakoukoliv odpověď/reakci :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka219.5.2019 15:36

    Mám dálkově 1. stupeň, ale v Ostravě. Jestli ti to k něčemu bude, klidně napiš SZ. Možná obecné otázky se dají zodpovědět.

  • Zanthia120.5.2019 6:24

    Já jsem ten obor studovala, ale prezenčně a v Praze. Brácha to později studoval na téže škole dálkově a připadalo mi, že požadavky se vůbec nedaly srovnávat, nechtěli toho po nich ani čtvrtinu co po nás. Na druhou stranu některé věci se naučit samostudiem musí být fakt těžký.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 198 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist