Učitelka nám vyhrožovala a známku jsme si museli zaplatit

Otázku položila: Anonymní uživatelka #318950 19.1.2017 20:20

Ahoj, zajímal by mě váš názor na tohle. Naše učitelka nám začala v hodině vyhrožovat, že pokud nezaplatíme 100kč za výlet na který nejedeme, nebude nás klasifikovat. Potom též vyhrožovala, že nedostaneme vysvědčení. Celou dobu po nás řvala, lhala a na truc nám dala písemku, protože jí to všichni odmítli zaplatit. Zajímalo by mě, jak by se vám líbilo, kdyby někdo takový učil vás nebo vaše děti? Tohle se nám dnes opravdu stalo. N jsme vážně všichni dostali, přesto, že nám na to známky nevycházely. Přečtěte si mou zprávu pro kamaráda, kde jsem to popsala detailněji, ale omlouvám se, že tam nejsou háčky a čárky. Je to zkopírované z telefonu, kde interpunkci nepíšu a přepisovat se mi to nechtělo. Už jsem to dneska musela vykládat několikrát a je to dlouhé.

Zpráva:
Ona udelala vylet a seznam, ze kdo tam chce jet da 200kc. Dosla jsem do tridy a holky "mas rict ucitelce jestli tam pojedes nebo ne" ... Vis co to je? Moznost rozhodnuti. Ale ja jsem pry byla na seznamu, i kdyz jsem tem spoluzakum rekla, ze nevim jestli pojedu, protoze me to nelaka. Ale napsana jsem tam najednou byla. Kamaradku do seznamu napsala v te hodine pred nama a pak tvrdila, ze tam byla napsana. Po spoluzakovi tam rvala pet minut, ze ji ma ty penize hned dat na stul i kdyz ji nekolikrat rekl ze je nema. To same dalsi spoluzak to same. Pak rvala i po zbytku a nenechala si vymluvit ze jsme tam nechteli.
Kazdemu kdo rekl ne, naparila pry pokutu 100kc. Pokud ji to pry nedame, neklasifikuje nas z toho predmetu. I kdyz prvne rekla, ze z obou predmetu co nas uci. Pak se nasrala, ze ju to nechceme zaplatit kdyz tam nejedeme tak nam dala vsem pisemku z ekonomiky. Vsichni ji ju odevzdaly prazdnou. Jenom jmeno a otazky.
Takze ona nam vyhrozovala ze nedostaneme vysvedceni kdyz to nezaplatime a ze dostaneme z jejich predmetu neklasifikovan pres jakoukoliv znamku a na truc nam dala pisemku, ze ktere mela cela trida 5 potom mi zabavila telefon, nerekla kdo ho bude mit ani kdy mi ho da. Dala mi ho po 4hodinach.
Po dvou hodinach jsem ji zastavila na chodbe a rekla ji sluzne, ze by me zajimako kdo ma ten telefon. Ona delala ze me nevidi ani neslysi. Jsem na ni zavolala aby to kazdy slysel "pani ucitelko" a stejne sla dal.
Potom rekla kec "me se na vasi generaci libi jak neumite priznat vinu, ale radsi se ohradite tim ze to dela i nekdo jiny" hlavne ze ona vyhrozovala a lhala
Nakonec jsem ji penize i s kikou daly abychom vubec meli znamku kterou si zaslouzime.
Ona by mi nechala N. Ja mam mit jednicku. Ona nas tak vystresovala ze z toho byli vsichni spatni. Ona tam predvedla takovou histerii.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud se predem o nejakem vyletu treba diskutovalo a vsichni projevili zajem a ona si treba dala tu praci a neco dasla, popripade slozila nejakou zalohu, pak je na miste aby se na vas zlobila, kdyz ste si to rozmysleli. Pochopitelne nema pravo po vas chtit penize, ktere pujdou ji do kapsy, ale pokud jsou to penize, ktere ona za vas uhradila ze sveho, pak ma na jejich vraceni narok. Jeste me napada, ze taky existuje spousta vyletu, po kterych deti zas tak netouzi, ale jsou povinne. Potom je taky normalni, ze po vas bude ty penize chtit. Co se tyka pisemky a zabaveneho mobilu, na oboji ma narok. Mobil nema na lavici behem hodiny co delat (pochybuju, ze ti ho vyndala z kapsy) a pisemku vam muze dat kdykoli, neni povinna vam to predem hlasit. A pak, kdyz mas mit na vyzo jednicku, tak se zrovna tebe by nemel necekany test zarazit, asi budes docela dobre pripravena, ne?

  • Francy19.1.2017 20:46

    Pokud to takto opravdu bylo, tak ta učitelka je fakt magor. Kdyby na mě jen zvýšila hlas, kvůli penězům za nic!, tak bych se okamžitě zvedla a šla za ředitelem/zastupcem, že učitelka má hysterický záchvat ať jde s tebou. Okamžitě jste měli pro někoho dojit! Prachy bych ji nedala ani za nic, ani abych měla záruku, že nebudu klasifikovaná. Škola má nějaká pravidla a těmi se musí řídit studenti i učitelé. A co teď? Vysvědčení dostanete, to bych se vůbec nebála :-D a nahnala mamku do školy, ona je ještě větší držka než já :-D A v neposlední řadě, bych trvala na veřejné omluvě a vrácení peněz!

  • medulinek19.1.2017 22:09

    to ji v dnesni dobe chytrych mobilu nikdo nenatocil?

  • Nevěřím tomu, že to tak bylo. Je to jen z jedný strany. Taky mohla zaplatit zálohu na výlet a vy jste se pak rozmysleli, že nepojedete a bylo drzí. Prostě tomu příběhu nevěřím.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist