Účes na maturitní ples

Otázku položila: Bývalá uživatelka #14140 28.12.2012 20:46

Ahoj holky, za pár dní mám maturiťák a ještě stále nejsem rozhodnutá pro účes :-//. Koukala jsem na internetu a nějak nic moc mne nezaujalo. Pro představu, mám světle růžové korzetové šaty, od pasu nahoru je látka průsvitná a ozdobená černou krajkou, takže mi přijdou docela nazdobené a myslím, že k ním není třeba žádný složitý drdol nebo tak :-) Mně by se nejvíc líbilo něco v tomhle stylu http://nd04.jxs.cz/847/377/0aa2d98098_71357282_o2.jpg , ale zase jsem všude slyšela a četla, že ke korzetovým šatům by měly být krk a ramena holý..:( tak nevím. Budu vám vděčná za každý obrázek a názor :-))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky mám v únoru maturiťák a taky mám růžové šaty. :) Ale spíš takové princeznovské, nahoře za krk a dole širokou sukni, jsou celé jakoby nadýchané a hodně světlounce růžovoučké, skoro až bílé... Mám poměrně dlouhé hnědé vlasy a ofinku, takže už jsem se rozhodla, že je celé navlním, vzadu sepnu trošku nějakou nenápadnou sponkou, dám si nějakou stříbrnou nebo bílou čelenkou a hotovo :) když už image princezny, tak se vším všudy a samy šaty už jsou hodně nazdobené, tak nebudu i já... I tak jsem prý jak cukrová vata :D
    Co jsi ale psala ty, tak si myslím, že můžeš mít klidně ten účes, cos posílala... Mně se hrozně líbí takovéhle účesy jakoby sepnuté dozadu, ale ne vyčesané. A nebo si vlasy sčeš nějak na jednu stranu a nech je ležet na rameni, něco, jako je tohle http://img.aktualne.centrum.cz/460/71/4607109-ucesy-taylor-swift.jpg :) To je mi taky strašně líbí :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist