Účes

Otázku položila: Anonymní uživatelka #34723 17.7.2011 18:36

Ahoj holky, pro někoho to bude možná stupidní dotaz, ale byla bych ráda, kdybyste přihodily nějakou svou radu, tip.. :) Nejsem v "pubertálním" věku, zhruba za dva měsíce jdu na vysokou, ale stejně mám takovýhle dotaz:
Když jsem byla doma, hlavu jsem si umyla podle potřeby, vlasy se mi trošku víc mastí, mám je dost jemné, takže plihnou - z toho důvodu jsem si je letos po maturitě nechala sestříhat, nejkratší vlasy dosahují kousek pod uši, nejdelší na ramena, možná trošičku níže. Ráno byl čas, do školy jsem to měla chvilku, tak jsem si je myla i ráno a vyfoukala, pak to bylo lepší. Jenže co s tím teď - je mi blbé si před spolubydlícími každé ráno sušit hlavu, žehlit atd.. Culík jsem nosila jen doma, nevím proč, ale přijdu si v něm divně. :D Teď asi nebudu mít navybranou, ale chtěla bych doporučit nějaký tip, třeba i na nějakou sponku, jak bych mohla vlasy ekektně a rychle spíchnout. A mám docela kulatý obličej, trochu to zlepšuje ofina, teda spíš taková patka. Jak jsem říkala, nikdy jsem si žádné účesy neprováděla, nosila vlasy jen rozpuštěné. Teď mě čeká nová životní etapa, tak proč nenosit vlasy i jinak? Změna je život. :))

Děkuju za každý příspěvek! :))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám teda ofinu a dlouhé vlasy do půlky zad, ale taky nemám moc v oblibě culík... Nosím ho jen na doma, hlavně teď přes léto :) Ale když jsem třeba ve škole a nechci aby mi vlasy padaly do očí, vezmu na každé straně jeden pramen podél obličeje a sepnu vzadu sponkou :) Takže vzadu mám vlasy rozpuštěné, jen mi nepadají do očí při každém předklonu ;) Přijde mi to pohodlný :)

  • KLidně si před spolubydlícími suš a žehli vlasy každé ráno, není na tom nic divného. Uvidíš, jaký si nastavíš režim a s kým budeš bydlet, třeba se budete míjet na pokoji, každému bude přednáška začínat jindy.... na VŠ nechodíš do školy každé ráno na osmou, takže to bude pro tebe možná i pohodlnější ;-)
    Ať se ti na VŠ daří a užij si to.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist