Ubytování v Praze

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23742 24.4.2013 13:16

Ahoj holky, chtěla bych Vás poprosit o radu. Jedeme v létě na prodloužený víkend do Prahy i s dcerou (v té době jí bude 9-10 měsíců). Můžete mi doporučit nějaký vhodný hotel nebo penzion. Na internetu jich je hodně, ale chtěla bych znát z vlastní zkušenosti. Děkuji moc

  • 26.04.2015 13:58:48 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky. Mám výbornou zkušenost s hotelem Victoria na Žižkově. je to 5 minut tramvají od hlavního vlakového nádraží a 20 minut pěšky na Václavák:-) Takže parádní lokalita, ale i příjemná recepční, snídaně formou švédských stolů, takže na výběr opravdu cokoliv, co ti přijde zrovna k chuti:-) byli jsme tam pouze jednu noc, takže obědy a večeře netuším. Koupelnička moc pěkná a čistý pokoj s velkou manželskou postelí. Je pravda, že byl pokoj menší, než jsme čekali, ale nám to bohatě stačilo:-) Cena si myslím také parádní, na to, že je to takhle blízko centra. Hledali jsme právě něco, co bude levné, když už jsme to potřebovali jen na přespání. Ale byli jsme vážně příjemně překvapení a příště už nebudem muset přemýšlet, kde přespat. :-) Tak doufám, že si dobře vyberete. :-)

  • Čauky. Jestli můžu doporučit, tak já mám zase skvělou zkušenost s tímto penzionem: https://www.akatpension.com/ Byli jsme tam ubytovaní minulý rok, když jsme si s dětmi dělali výlet do Prahy a spokojenost. Super je i to, že to není nijak daleko od centra a pokoje mají za dost dobré ceny.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist