UM proti ublinkávání

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22684 14.5.2011 13:44

maminky napište mi zkušenosti s UM proti ublinkávání.. takový, který vám sedl a prcek z toho nebyl ucpaný. My nemůžem stále najít žádné v hodné mlíčko, po všech ublinkává. Po nutrilonu má dobrou stolici a vykaká, ale skoro celý jde ven hodně ho zvrací. ostatní mlíčka jsou celkem ok zkusila jsem Bebu HA a HIPP, ale zas se mi po tom ucpe. Má pak stolici jako bobky. Chtěla bych zkusit mléko proti ublinkávání, ale takové, které neucpe

omlouvám se za překlepy.. probdělá noc:-D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • myslím že existuje přímo nějakej nutrilon na ublinkávání, ségra ho používala.

  • tak my jsme zatím vyzkoušeli Nutrilon a Bebu, oba jej pěkně ucpávaj, bobky máme po obou (2 za den - jeden ráno a jeden večer), jen po Bebě měl větší hlad, ale víc nevypil. Zkusili jsme Nutrilon AR, ale velký rozdíl jsme v tom nenašli, naučili jsme se radej pořádně odříhávat, pak se ublinkávání ztratilo (po každém jídle jej ještě asi půl hodiny držím na rameně)

  • Kamarádka používala nejdřív Nutrilon a chválila si ho, když bylo malému několik měsíců, asi půl roku, začal jí ho najednou zvracet ve velkém. Začala tedy kupovat Sunar a je po problému. Malému je už te´d skoro rok a půl.

  • myslím že to byl Nutrilon ze svatojakubského chleba, který se přidával do odstříkaného mléka matky a bylo to proti ublinkávání. My s tím problém neměli, ale kamarádka mi ho kdysi dala rozbalený ale nikdy jsem ho nepoužila takže nevím jestli a jak to funguje. Tak zkus, hodně štěstí..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist