UHK kombinovaná forma studia - rozvrh?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409549 16.10.2019 21:46

Ahoj :) Už jsem pár let po maturitě a pracuji. Rozhodla jsem se příští rok podat přihlášku na VŠ, jelikož bych konečně chtěla dělat to, co mě baví. Chci dálkově a vzhledem k tomu, že mám práci na hpp od pondělí do pátku, zajímal by mě rozvrh na UHK, konkrétně Sociální práce nebo Sociální patologie a prevence. Volno v pracovní dny totiž určitě nedostanu. Jak často a v jaké dny probíhá výuka? Studoval jste někdo? Děkuji za každou zkušenost :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tady bude nejlepší, když budeš kontaktovat přímo studijní oddělení. Podle mě se může výuka v jednotlivé roky i tak lišit. Takže tam ti podají nejlepší informace.

  • brácha v Hradci měl myslím jedno za 2 nebo 3 týdny pá+so. Ale byla to jiná fakulta..nejlepší bude si tam zavolat.

  • Speedy6117.10.2019 14:41

    Většinou jsou na stránkách fakulty rozvrhy pro dálkové studenty. Dělala jsem dálkově jiný obor a na jiné univerzitě. Podávala jsem si více přihlášek a rozvrhy byly téměř všude pátek + sobota. Výjimečně ve čtvrtek a pátek jednou za měsíc. Zkouškové bylo horší. Termíny byly známé dostatečně dopředu, ale přes všední dny. U nás v práci to šlo řešit náhradním volnem, nebo dovolenou. Nebylo to snadné a neměla jsem čas na víc než práci a školu. Zkus se zeptat v práci jestli s tebou nepodepisou smlouvu o studiu. Kolegyně to tak měla a dostávala volno od bylo potřeba pro účely studia.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 703 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist