Typ na misto na svatbu-chata,chalupa,penzion

Otázku položila: Anonymní uživatelka #361758 20.9.2018 21:45

Holky,nemate nejakej typ na chatu,chalupu,penzion nebo apartman,kam se muze ubytovat cca 40 lidi,sel by tam udelat i obrad a vsechno co se svatby tyka?Kdekoliv po CR.A jeste otazka.Mela jste nektera,nebo byli jste na svatbe,ktera by byla takhle nekde treba na chate u lesa?My bychom si chteli pronajmout neco,kam se vsichni vejdou.Obrad bysme radi taky tam,at nemusime nikam jezdit.Misto polivky a svickovy bychom dali nejakej raut,grilovalo by se prase,pilo se..Vubec bych ani nedavala stoly jako na hostine,nechci zadny proslov od tatky. Akorat by me to rozbrecelo.Proste obrad a pak si kazdej muze delat,co bude chtit..

  • 21.09.2018 12:03:13 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My jsme byli loni v září na wellness v zámku Kamenný dvůr u Kynšperka nad Ohří a zrovna tam taky měl někdo svatbu docela v hojném počtu. Prostředí je tam hezké. :-)

  • macicekkajik20.9.2018 22:47

    Doporučuji Černého kohouta v Prokopském údolí na Praze 5. Udělají vám svatbu jakou si budete přát. Jen netuším, jak je to s ubytováním. Zkuste tam zavolat, je to nádherná hospoda s vyžitím i pro děti, půjčují elektrické koloběžky a můžete si projet celé údolí. Kdybych o této hospodě věděla dříve, neváhala bych a měla bych veselku tam.
    http://www.cerny-kohout.cz/

  • petulinkaa1320.9.2018 23:35

    my meli před 10ti lety svatbu tady http://www.bykov.cz/fotogalerie/exteriery-hotelu/ a bylo to uzasny :-) klid, příroda, soukromí, možnost spani, vyblnuti pro děti, obřad venku, pivnice s horejsek na hostinu dole bar s živou kapelou na zábavu, fakt byla veliká spokojenost :-) bylo nás 40, doporučuji :-)

  • Zanthia120.9.2018 23:51

    Velmi doporučuji http://horskydomov.cz/. Nádherné prostředí v nejkrásnější části Krkonoš, svatby se zde konají často. Jedná se o rekreační středisko o třech budovách, ve kterých můžete bydlet (kapacita kolem 60 ubytovaných), součástí je i malebný kostelík, kde se dá uspořádat obřad, ve středisku pak jsou schopni zorganizovat nádherné rauty, lze využít jak vnitřní tak venkovní prostory. Ceny příznivé. Více na stránkách.

  • Petrakim21.9.2018 8:18

    Měla jsem 14 nazpět svatbu a ubytováním na samsare v blansku na klepacove včetně obřadu.ale je to tam dražší.jídlo mají v lepším standardu a často z lokálních surovin.ale jsou skoro rok dopředu plní.je to u lesa.

  • Kousek od nás je hotel Kraví hora Bořetice, ale není to v lese.

  • donalabuznice29.11.2020 9:18

    My si pravidelně jednou do roka s přáteli objednáváme chalupu https://www.bakukova-chalupa.cz/ a je to tam opravdu suprové. Určitě se koukněte, myslím, že svatba by tam mohla být opravdu moc krásná.

  • Kamilka3310.10.2023 14:10

    Myslím, že mít svatbu v tak intimním a osobním prostředí jako je chata, chalupa či penzion, je fakt super nápad. Nejenže je to mnohem osobnější než tradiční svatební místa, ale je to také skvělá příležitost sdílet s blízkými místo, které pro vás má zvláštní význam. Moje chata v Jižních Čechách by pro takovou příležitost byla ideální, je to klidné místo uprostřed nádherné přírody, kde by mohly probíhat svatební obřady pod širým nebem nebo třeba ve stínu starých stromů. K tomu všemu je interiér chaty zařízen starožitnostmi, které jsem si vybírala zéjmena na internetových stránkách https://www.antikart.cz/.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 603 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist