Trvalá na vlasy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #511721 31.3.2023 12:50

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, šíleně mi vypadaly vlasy po encefalitidě, už asi nikdy nebudu mít tolik vlasů, co jsem měla.. ale napadlo mě, jak funguje trvalá? Zkusila jsem doma kulmovat vlasy a nejen že to hezky vypadá ale má to dost objem... Máte prosím někdo zkušenosti s trvalou? Jak probíhá, co používat, doporučení na někoho, kdo to opravdu umí?
Případně i nějaké vitamíny na vlasy? Děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, trvalá funguje tak, že roztok nanesený na vlasy na natáčkách rozpojí vazby ve vlasech, pak se smyje a nanese se jiný, který ty vazby zase spojí tak, jak jsou natočené. Problém trvalé je v tom, že chtě nechtě vlasy oslabí. Být tebou, zvážila bych, jestli do toho jít, pokud jsou vlasy už tak oslabené. Pokud máš ale pevné vlasy, jen je jich méně, klidně bych do toho šla. Jen je potřeba vybrat kvalitní salon, kde vědí, co dělají. Moderní přípravky jsou už i šetrnější, než byly dřív. Trvalé se ale zbavíš jedině tak, že vlasy ostříháš.
    Možná by stálo za zvážení zahuštění pomocí pramenů vlasů na klipech. Když se zvolí správný odstín a délka, vytvoří krásné, přirozené zahuštění a při správné péči vydrží dlouho.
    Z vitamínů bych doporučila klasický Biosil. Stojí jen pár korun a je tam vše, co je potřeba. Taky by mohly pomoci masáže hlavy.

  • Ahoj, pokud chceš víc vlasů zkus scalp roller, já mám trošku dražší z https://www.afsennah.com/, ale ta investice se mi vyplatila.
    Taky sleduju afsennah na ig, má tam užitečné rady.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 438 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist