Třpytky na oblečení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #390262 26.1.2019 15:54

Ahoj holky, nemáte některá zkušenosti s aplikováním třpytek na oblečení? Z obyčejného tmavě modrého dámského body (90% bavlna, 10% elastan) bych potřebovala udělat třpytkované, aby celé zářilo "ve světle reflektorů". :D Koukala jsem, že existují nějaká lepidla na textil ve spreji... Myslíte si, že by tím šlo přilepit obyčejné třpytky? Nebo by podle vás dokonce fungovaly i třpytky ve spreji, které se stříkají do vlasů? :D Všem děkuji za rady či nápady :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • whitehorse126.1.2019 16:45

    Nevím moc jaké trpytky myslíš, ale lepidlo na textil se používá tak, že kapnes malou kapku na napr kamínek určený k nalepení na textil a pak tam přilepi.
    Případně se dají používat už předpřipravené ornamenty poskladane z hot-fixovych kamínků, které přiložit z licu na textil a zazehlis zehlickou. Je to čistě udělané a vydrží to. Nebo si to z těch hot-fixovych kamínků (Napr v eshopu stoklasa nazvané jako šatonove růže) poskládat sama. Ale to je buď potřeba na transferovou fólii,aby jsi mohla nazehlit normální zehlickou nebo mít k tomu speciální aplikator (zehlicku) na hotfixove kamínků.

  • Kimberli29.1.2019 15:51

    Viděla jsem video, kde do trička dali pečící papír na tričko dali brčko, na brčko zas položili pečící papír a žehličkou to rozpustili, pak to přesypali třpytky a zas přes papír zažehlili, ale dělali třeba tečka atp.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist