Trestní oznámení na bývalou manželku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40008 14.5.2013 14:11

Ahoj, řeším dilema. Přítelova ex manželka nám neustále dělá nějaké problémy. V září minulého roku si doma u matky jeho dcera stěžovala že ji při návštěvách u nás biju, a že ji nedáváme najíst. Posléze přiznala, že si to vymyslela protože chce aby se tatínek vrátil domů a žili zase jako rodina ( rozvod byl kvůli ex manželce, která si našla přítele a my se seznámili v době, kdy už měli rozběhnutý rozvod). Jenže se toho "chytla" ex manželka a odmítá mu od té doby dceru půjčovat a jediný argument co má, je potencionální bití z mé strany. Veškeré úřady tuhle informaci berou jako směrodatnou a pravdivou informaci, bez toho aby dále zjištovali nějaké další informace od protistrany. Dnes příteli přišel e-mail z OSPOD, kde ho informují že ex manželka nepřistoupila na jeho návrh styku, který byl zpracován tak aby jsme se my dvě vůbec nevyděly. Zase z důvodu obrany dcery proti mě.
Rok je podána u soudu žádost o úpravu styku, ale nic se ze strany soudu neděje. Přítel dceru viděl naposledy před velikonoci, a to když byla u jeho rodičů.
Ted řeším co dál. Tohle se týká bezprostředně mě a je jediný argument ex na jakýkoliv návrh nebo pokus o domluvu aby dceru mohl aspon občas vidět. Od rána přemýšlím nad trestním oznámením, aby se to konečně někam pohnulo a někdo začal zjištovat co se vůbec dělo a proč se to vlastně všechno děje. Ale je to tak 50:50. bud jít a sepsat to nebo se na to vykašlat, žít si svůj život, čekat až se narodí naše dcera a tu první i s její matinkou hodit za hlavu.

Tak jsme se nakonec doma dohodli, že to ted necháme plavat a budeme se chystat na naši malou. V pátek má další sezení s právničkou a budou posílat stížnost na práci soudu a ospod. A až někdy náhodou dojde k jednání, bude se tohle všechno řešit při jednom a trvat na psychologickém vyšetření dcery aby se zjistilo, jak moc je ovlivněná matkou. Ale do rozhodnutí soudu ji nemá moc šanci vidět. A prý bude hůř, začne ted po matce vymáhat peníze, které mu dluží. Takže mám počítat s dalšími problémy8-o

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • mám své zkušenosti jak s policií, tak se soudy a osobně bych se na to vykašlala, můj ex proti mě stále něco podniká, všude už z něho šílí a dopracoval to až tak daleko, že jdeme povinně na posudky psychologické a psychiatrické. protože už naštěstí víc lidí zapochybovalo nad jeho soudností. Nenervovala bych se ani s exmanželkou ani s holkou, když k vám nechce, tak at nechodí. Nevím, jak je stará holčina, ale jestli je v telecích letech a má vůči vám averzi, nic s ní nezmůžete a při donucených povinných návštěv to bude ještě horší.

  • Simone14.5.2013 15:22

    Já nechápu jednu věc...pokud dcera chce, aby se jí táta vrátil, tak proč si vymýšlí, že ji biješ? A pokud výsledkem toho jejího výmyslu je, že teď ji otec vlastně nemůže vidět, proč se nesnaží vše uvést na pravou míru? Nějak mi to nedává smysl...

  • Vykašli se na to, je to problém tvého partnera, jeho ex a dcery. Vem to tak, že čím míň bude tvůj drahý s exdcerou, tím víc času a lásky zbude na tebe a vaši společnou dcerku ;-)

  • já bych ho teda podala

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist