Trápí me jedna věc

Otázku položila: Anonymní uživatelka #471936 5.2.2023 7:56

Dobry den, myslim to opravdu vazne. Prijde mi neferove, ze sousedi nas vidi uklizet a my je ne. My nemame kdy, byt doma kdy oni chodbu uklizi, ale kdyz my uklizime chodbu tak doma jsou. Prijde mi to neferove. Kdychom si o tom s nimi chteli promluvit, tak by se nam vysmali.Vim,ze napisete, ze resim blbost, jo je to blbost, ale je to neferove. Neni nam prijemne, ze jsme pod dohledem a oni si vzdy vycihnou aby uklid delali, kdyz nikdo okolo neni. Je to takove neprijemne. Vim, vam by to nevadilo, ale ja jsem takovova, ze mi to proste neferove jednani vadi. Pro vas treba blbost, peo me vazna vec.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack5.2.2023 9:23

    Buďte v klidu.
    Obávám se, že nenapíše už nikdo nic. 🤦‍♀️

  • dina5.2.2023 10:20

    Běžte se léčit a uz vás jic trápit nebude.

  • To je teda hodně divný, uklízet chodbu v neděli....neděle=nedělat. Bydlela jsem v hodně domech a každý si tam mohl uklízet kdy chtěl, ale většinou nikdo neuklizel v neděli. A v dnešní době 90% domu má na úklid společných prostor již někoho najatého. Jen tak pro zajímavost, z jakého jste města? A možná by bylo dobré najít si jiného koníčka,než stále řešit,kdy soused uklízí...

  • Pokud je toto myšleno vážně a není to trollení, tak bych Vám doporučila vyhledat lékařskou pomoc, protože nezvládáte banální situace.
    V životě se tak stává, že se řeší různé situace, ale řešit neustále dokola úklid na chodbě, mi nepřijde úplně normální. Vidím něco patalogického na tom, že Vám přijde, že Vás sousedé sledují při úklidu, zatímco "oni uklízí, když jste pryč"?
    Bydlela jsem přes 30 let v paneláku, kde jsme se s úklidem střídali. Uklízel každý, kdy mohl, a neřešila jsem jestli sousedka uklidila v neděli nebo ve středu, a ano přiznám se, že jsem to dokonce párkrát v životě ošidila, a jednou uklidila ve 2 ráno, protože jsem dala s kamarádkou vínko:-D.
    A sledovat sousedy, jestli jsou pořád doma? Tak to mi už vůbec nepřijde v rámci Vašich kompetencí, jak to slušně nazvat.


  • admin nestačilo by to už? Fakt se tady z toho stane takováhle žumpa a vám to je jedno?

  • dina14.2.2023 20:08

    Paní, já neuklizim chodbu vůbec a je mi fajn! 😂

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 426 odpovědí a 409 658 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist