Trápení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #365000 25.7.2016 8:46

Ach jo děvčata, mám trápení. V sobotu jsem přijela z dovolene a nemuzu prestat myslet na kamarada, ktery tam byl. Jako parta tahle jezdime kazdy rok a uz nekolik let zpatky se mi vzdycky libil. Ted na te dovolene, kdyz jsme sli do klubu (jeste s mou sestrenkou) se mu nelibilo, kdyz se mnou chtel tancovat nejakej klik, vzdycky za nim posilal sestrenku. Nebo kdyz me tam obejmul nebo jak se na me dival. Aji sestrenice mi tam rikala, ze se na me tak dlouze dival, ale tomu sem neverila. Nevim co mam delat. Mam ho moc rada, ale ted prijde ten hacek. Mam pritele, asi 4 mesice. Pritele mam rada, ale asi ho nemiluju a ani jsem ho asi nemilovala. Vim, ze on me ma moc rad, ale proste vim, ze ja ho tak fakt ne. Je to fajn, hodnej kluk, ktery se ke me chova skvele. Ale proste neni to ten kamarad. Neco na tom bude, ze stara laska nerezavi. Jak jsem se po te dovolene videla s pritelem, tak jsem vedela ze uz to neni ono. Ale vlastne ani poradne nevim, jestli se tomu kamaradovi libim. Poradte mi co mam delat :( jsem zoufala :(

Ještě bych chtěla dodat, že můj přítel je hrozně žárlivý a to mi taky pěkně vadí.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8925.7.2016 9:11

    Chapu Te. Ja mela pritele 4 roky a cim dal vic jsem citila, ze to neni ono. Zarlivy, zajmy se taky trochu lisily. Vadilo mu i, kdyz jsem byla dele u nejkamosky. Pak jsem poznala jednoho kluka a byl presne to, co jsem od chlapa cekala. Jiskra byla oboustranna. Uz tak jsem rikala, ze to neni ono, co mi vadi. On zase cekal, ze dost zmeni me. Rozesla jsem se s nim a nyni jsem temer 6 let vdana a mame dve deti :-) Muj ex mi nakonec podekoval, ze byl blbec a ze aspon sel zase za svymi sny. Obcas si napiseme a jsme tedy spokojeni oba :-)

    Takze tim chci tedy rict, ze i kdyz to neni prijemny, tezko se zustava ve vztahu, kde to neni ono.

    Chtelo by to zjistit, jak to vidi ten kamarad a podle toho jednat. Drzim palce ;-)

  • A kamarád bydlí ve stejným městě jako ty? Jestli jo, tak bych počkala, jak se to bude vyvíjet. Ale pořádně si rozmysli co chceš, bylo by škoda vyměnit fungující vztah kvůli pobláznění. ;-)
    A jen k tomu tvýmu dodatku - přítel je žárlivej, ale nechal tě jet samotnou na dovolenou. Kamarád s tebou ani nechodí a nesmíš ani tancovat s nějakým klukem? Jestli s přítelem nechceš být kvůli žárlivosti,tak s kamarádem by to bylo úplně stejný za chvíli.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 575 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist