Trápení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37437 14.7.2011 21:41

Dobrý večer,
mám tady takový jeden problém, co se týče lásky a nutně potřebuju poradit...

Před více než rokem jsem se rozešla s přítelem, se kterým jsem byla něco málo přes 3 roky. Ihned po rozchodu jsem si našla ale jiného (se kterým teď už nejsem). Už však po nějaké době jsem zjistila, že to byla chyba a hodně jsem toho litovala (a pořád lituju). Uvědomila jsem si, že mi ho nikdo nemůže nahradit. Občas se vídáme a i si píšeme a hodněkrát jsem mu řekla, že pro něj pořád mám city a jak moc mě to vše mrzí. Myslím, že on mě pořád má rád, ale sám je teď ve vztahu a možná by i se mnou chtěl být, ale po tom všem má strach a já to chápu. Ale chtěla bych ho hrozně zpět, ale nevím jak na to. Vím, že my dva máme být spolu, ale dřív jsem udělala chybu, kterou teď už nemohu vzít zpět. Chtěla bych aspoň nějak zjistit, jestli u něj vůbec mám šanci, ale nevím jak.

Prosím poraďte, co mám dělat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V tomhle tezko radit nevim za jakych okolnosti s te se rozesli a tak ale podle tveho pribehu je uj podobny ja takhle byla s pritelem 2 roky a rozesli smese a potom po delsi dobe sem ho tes chtela z 5 ale bohuzel chodil s holkou ktera odjakziva byla moje protivnice a stvala ho proti me jenomze on me porad mel rad a jak jsme si psali coz vy si taky pisete podle tveho pribehu nabidl mi zoo a bylo zrovna krasne teplo a cestou tam byl keme chladny takovy neotrkany ale potom sem ho chystla za ruku a vyrikali sme si to od te doby mame spolu dalsich par let za sebou a sme stastni zkus mu taky neco pekneho navhnout a uvidis ze tam budete sami a v jinem prostredi a ze si to mozna vsechno vyikate :) preju hodne stesticka

  • Podle toho, cos tu napsala bych řekla, že ty jsi už udělala dost. Řekla jsi mu o svých citech i o tom, že váš rozchod považuješ za chybu. Je na něm, aby se rozhodl. Já bych asi pokračovala v přátelském vztahu tak, jak ho teď máte nastavený a dala bych mu čas na rozhodnutí. Ani pro něj to jistě není jednoduché.

  • promluv si s ním víc udělat nemůžeš..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist