Trapas...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39985 31.3.2011 16:40

Dobrý den, je mi 18 a dneska v noci jsem se počůrala!!! :-( NIKDY, vážně nikdy jsem problémy s pomočováním neměla, ani jako malá. Zdál se mi sen že jsem chtěla jít na WC, najednou se probudím a čůrám, no prostě hrozný!!!! Ještě že u mě nespal můj přítel, vážně se za sebe stydím :-(( Co s tím?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no já bych to řekla spíš takhle: Když je člověk nastydlý nebo se něco podobného, stát se to může. Je to hnusný blbý a nevim co všechno, ale mě se to také povedlo. Člověk spí, zdá se mu jak je na záchodě a probere ho až teplo. Dokonce u mě přítel byl, ale nebylo to nijak moc, stihla jsem pak doběhnou na záchod a zbytek vyprázdnit do mísy, a přítel si ničeho nevšiml, ale stává se. Bohužel to tak je a určitě to není žádný jakože problém s pomočováním.

  • Mě se kolikrát zdá o záchodě.. i přítelovi.. vždycky se tomu smějem.. prostě sedím a čurám a čuram a pořád potřebuju a pak se probudím a spíš jsme se hooodně divili, že se nám nestalo, že jsme se nepočůrali.. každý tyhle sny zná. A kdyby se to stalo příteli tak bych to určitě nebrala špatně dokážu to pochopit..

  • no holt se to stalo, myslím, že to byla spíš nějaká náhoda a opakovat se to nebude. kdyby jo tak to řeš, ale takhle bych to nechala plavat ;)

  • Ahojky mě se to stalo nedavno a to je mi 21 :D taky jsem seděla na záchodě až najednou ten hřejivý pocit :D no stopla jsem to ale už bylo stejnak pozdě...přítel chrněl tak jsem se šla převlíct pod sebe hodila ručník a šla zase spát...ráno jsem to příteli vyprávěla že jsem se s prominutim zechcala a oba jsme se tomu zasmáli :D to se tak někdy holt stane,žádnej problém v tom nevidim...navíc ted si myslim že už se ti to nestane minimálně hodně dlouho pač i ve spánku na to budeš podvědomně myslet a kdyby se ti chtělo tak už se probudíš...ale každopádně jseš v naprostém pořádku :D

  • Buď v klidu, jednou se mi taky zdál takový sen, už jsem si sedala na mísu, ale pak mě v tom snu přišlo něco divnýho a na poslední chvíli - vážně na poslední - jsem se probudila a fakt to bylo nakrajíčku, že bych to bejvala taky "pustila". Podle mě opravdu o nic nejde, mozek a podvědomí vůbec jsou hodně záhadný věci, takže se netrap. Pro jistotu než půjdeš spát, tak si dojdi na WC a moc už nepij, ale vážně pochybuju, že by se ti o chození na WC zdálo opakovaně, natož že by k tomu došlo znovu :-)))

  • jj, taky se mi to stalo, jsou to tak dva roky.. zdálo sem i jak jdu na wc a bylo to.. Nic si z toho nedělej.. Dneska chodím preventivně před spaním několikrát na záchod :) a už se mi to nestalo..

  • Mne se tohle stalo dvakrat v zivote:).

  • Ahoj, mně se tohle stalo, když jsem byla těhotná. připadala jsem si před manželem jako blbec, ráno jsme to pak zkoumali, jestli to není plodovka :-))

  • Měla jsem sen...čurala jsem,.No a sen to nebyl prostě jsem si cinkla a ne málo.:-DD Neboj to se stane.Taky se tomu směji.A nebo se mi stalo,že jsem nemohla najít dveře a tak moc se mi chtělo ,že jsem to taky málem pustila.

  • Co máš z toho, sny jsou občas šíleně živý :.D Já jsem jeden čas přemýšlela, proč mám ráno mokrý polštář a po pár dnech jsem se v noci probudila zrovna ve chvíli, když jsem na něj plivala. Netuším, co se mně zdávalo za sen, ale od té doby se mně to už nestalo :.D

  • mě se dneska zdálo že čůrám do šuplíku a jak se to tam rozlívalo tak mi došlo že je něco špatně , probudím se a hend mi to bylo jasný naštěstí jsem nevyprázdnil celej močák :D ale před spánkem jsem byl celkem vynervovaný a celkově se mi špatně kvůli toho spalo takže pokud to není vyloženě onemocnění tzn. pravidelné pomočování , dával bych to za vinu stresu nebo něčemu podobnýmu ale jinak sranda :D

  • Přidávám svůj koment a strašně se stydím. Všechny máte určitě pravdu, já přidávám jen další možnost, kterou jsem vypozorovala na sobě a věřte, že se TO může opakovat, ať už je vám 5 nebo 80. Je mi něco málo přes 30. V dětství jsem prožívala hodně stresu (v současnosti to pokračuje, jen jinak) a strachu. Bylo to tak špatné, že jsem se v noci prostě počůrala. bez ohledu na to, kolikrát jsem před spaním byla na záchodě, beno kolik jsem toho vypila. Dneska vím, že je to ze stresu. Když se mi to povedlo jako malé holce (do 10 let) máma mně strašně zbila a všem svým kamarádkám se tím "pochlubila", jaká jsem ostuda. Shazovala mně i před spolužáky atd. No dneska, nestává se až tak často naštěstí, ale občas ano. Tentokrát dokonce 2x během jednoho týdne a to pokaždé, když jsem šla spát úplně vynervovaná. Z toho jednou kvůli mé milující mamince... Pořád myslíte, že je to normální a obejde se to bez lékařské poradny? Všem díky předem za odpověď. Cítím se hodně zle, méněcenná 8-.

  • Nieje to až tak dávno a autobusom sme boli zo školy na exkurzii v jednej fabrike. Jednalo sa o to čo budeme robiť po skončení štúdia. Počas exkurzie mal náš autobus menšiu nehodu no na návrat domou bol nepojazdný. Náhradný autobus až na druhý deň, tak nás ubytovali v takej lacnej ubytovni. Boli sme dosť unavený a šli sme do cela skoro spať. Bolo mi dosť chladno tak som si vyzliekla len rifle a sveter a šla spať v tričku a hrubších pančuškách na ktoré mali spolubyvajúce spolužiačky pripominky,že sú jak detské. Ignorovala som to a zabalila sa do perín. Ráno sa mi prisnilo že som na WC a čúram. Hneď potom ako mi trochu ušlo do nohavičiek som to stopla a šla na záchod. Boli však až na konci chodby a bolo to už tak urgentné že som cestou začala pretekať. Robila som čo sa len dalo, krížila nohy, dlane v rozkroku no než som takto komicky prišla po toalety bola som totálne počúraná. Stála som pred tými záchodmi v mláke mokrých pančuškách a premýšľala čo ďalej. Ako naschvál sa snáď všetci pobudili a začali chodiť po chodbe smerom k tým toaletám. Ako som tam stála v mláke a mokrých pančuchách čo nešlo prehliadnuť. napadlo ma jediné, priznať to z nadhľadom. Mierne som vyhrnula tričko a potláčajúc plač povedala. "Prepáčte, ale než som sa tu zorientovala tak už som to nestihla." Už na izbe keď som uvažovala, či obliecť rifle na mokré či ísť.na ostro prišla spolužiačka ktorá sa ma pýtala na veľkosť a ponúkla že než príde náhradný autobus odskočí mi do neďalekého obchodu kúpiť aspoň silonky prípadne aj nejakú bielizeň. Hoci som sa strašne hambila súhlasila som. a ani nie o pol hodinu som bola v čistom ale hlavne suchom oblečení. Mám príma spolužiačku a vôbec všetci sú fajn. Zatiaľ mi túto trápnu chvíľku ani nepripomenuli. Žaneta.

  • Dnes se mi stlo to samé. V noci nad ránem se mi zdalo, ze jsem na zachode a teprve az kdyz jsem to pustila skoro vsechno, tak mi bylo neco divne a probudila jsem se... Diky vam vim, ze to nic neni a ze se mi to snad dlouho nestane, nebo nikdy. Ted cekam az mi uschne matrace, abych si mohla prevlect postel a obratit matraci :D ach jo :D v 19 letech se pocurat do postele :D zrovna noc potom, co jsem se vratila z tydenniho pobytu u pritele :D a to jsem ani nebyla ve stresu, myslim...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist