Trable s chlapem

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38507 12.2.2012 22:20

Ahojky holky co mam delat kdyz mam doma mamanka, miluje me a cekame rodinu jsme spoli rok, bydlíme spolu ale mam nekdy pocit ze semnou ve svym zivote porad nejak nepocita na vse se pta mamy,mama o vsem vi prvni a mama ma vzdy pravdu.Vím promluv si snim ale o to se pokousim skoro porad ale jak u chlapa zvykem cely to obrati proti zene jen aby on byl jako nevine,takze je to zbytecne a nad moje síly.Navic je jak kdyby zila snama delaly jsme podlahu a chtela jsem ji delat v NASEM byte snim ale pozval si mamu, po dlouhy dobe mel volnej vykend obehavaly jsme spolu urady a pod.jenze opet vzal mamu a az pak se zeptal jestli mi to vadi a pred ni.Pracují spolu,denne 2-3hovory,smsky a aspon 3x do týdne návštěvy u ní..:'-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8912.2.2012 22:33

    Mamánka jsem měla a stačilo. Dalšího znám a taky s ním moc ženských nevydrželo. Vím, milovat někoho a jen tak ho nechat, není to dobré, ale jestliže musí mít matku za prdelí, poslala bych ho někam. Proto, pokud budu mít syna, ho budu vést k samostatnosti. I tatínek jeho samozřejmě. Opravdu mamánek NE !!!

  • Verousek8912.2.2012 23:01

    Těžko radit, když čekáte rodinu. Ale tohle chování fakt není normální a je to hodně smutné. Za tohle v převážné většině může výchova, ke které ho jeho rodiče (v jeho případě hlavně matka) vedli... Jde o to, jestli vše s matkou dělá protože opravdu on chce nebo protože mu to matka přikazuje a on jen poslušně klusá :( Já bych s takovým člověkem nevydržela ani minutu. S tím, jak chlap dokáže vše obrátit proti ženě také mám bohaté zkušenosti a vím, jaké to je hrozné, ale chce to vydržet a obhajovat svůj problém a řešit ho. Já osobně bych mu jasně řekla, že tohle se mi nelíbí, žádala bych jasná pravidla, která bych požadovala striktně dodržovat a ať si vybere, jestli chce život se mnou nebo s maminkou... jenže když čekáte rodinu, tak musíš ty nejlépe vědět, jestli ti stojí za to, abys o něj bojovala a situaci řešila nebo jestli za to nestojí a abys utekla...

  • ahoj, taky sem měla jednoho mamánka a můžu říct jedno, už nikdy více. i když sme potom měli dceru, vůbec nic se nezměnilo, maminka vždy věděla nejlépe co s dítětem a mně jen řekl - když si s ní nevíš rady, zeptej se mé mámy, ta to ví nejlépe. přeji ti hodně pevné nervy, protože mamánek se jen velmi těžko změní. i kdyby jste bydleli 200km daleko, maminka zavolá a mamánek bude skákat jak ona píská :( je to bohužel dáno výchovou a v dospělém věku s tím moc nenaděláš, pokud chlap - mamánek sám nechce.

  • Ahoj taky jsem měla mamánka a dlouho jsem to s ním nevydržela, asi zhruba 4 měsíce, neuměl se o sebe vůbec postarat, byl rád, že umí uvařit čaj a ohřát si jídlo. Maminka mu organizovala život, prostě rozhodla, že bude sestře vozit děti a my kvůli tomu třeba nemohli ani do kina. Chtěla si stavět s manželem barák, ale bohužel zemřel, tak si ho začala stavět se synem a vůbec ji nenapadlo, že mu kazí život, jako neznám holku, která by chtěla žít v jenom baráku (jednogenerační) s tchýní. Všechno by bylo její, prostě by to nešlo. Kdyby nebylo jeho, tak ona na to nemá peníze a nedosáhla by na hypotéku, neměla řidičák, tak by neměla jak jezdit do práce a podobně. No vyústilo to na vánoce, byli jsme spolu chvilku a tak jsem nepředpokládala, že je budeme trávit spolu, ale taky jsem nechtěla, aby přijel a vyměnili jsme si mezi dveřmi dárky, o tom prostě vánoce nejsou. No nakonec se to nějak srovnalo a přijel v noci po rozdávání dárků, jenže na silvestra druhý bum, vánoce chápu, že je tráví s rodinou, ael silvestra v dospělosti trávit s maminkou u televize mi přijde divný - bylo mu 28. No a nakonec mi řekl, že bude bydlet s maminkou, tak jsme se rozešli. Jako celý život s takovým chlapem bych nechtěla. Ale jinak byl hodnej, jen si ho bohužel maminka usurpuje pro sebe jako náhradního partnera. Naštěstí jsem potkala chlapa, který teda rozhodně mamánek není a nebojím se ho nechat s naším miminkem, vím, že se o něj i o sebe postará a maminku k tomu nepotřebuje, i ze sevého syna chci vychovat samostatného člověka a rozhodně ho nechci jenom pro sebe, chci aby měl plnohodnotný život. Ale u vás je situace horší tím, že čekáte rodinu. Bohužčl si nemyslím, že se to narozením miminka změní, musela by svůj postoj změnit i tchýně, ale ty se k tomu většinou nemají. Co si zkusit promluvit s ní, i když vím, že to není lehké, já k tomu také nenašla odvahu. Ale mamánci se většinou nemění, bude to chtít trpělivost, aby se to alespoň trochu zlepšilo, nic jiného než si stanovit určité meze nepomůže.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist