Trable

Otázku položila: Anonymní uživatelka #426767 24.4.2021 0:21

Ahojky, je mi 14. asi se potřebuju spíše vypovídat. Asi před 2 měsícemi jsem ukončila vztah, protože se ten kluk o mě vůbec nezajímal a přišlo mi, že mu bylo jedno jestli spolu jsme nebo ne, a já už se tím nechtěla trápit. Ale teď si připadám, že mě nikdo nemiluje. Já bych si hrozně přála mít, kluka, který mě fakt bude mít rád. Kluky v mém věku zajímá spíš můj zadek, než já samotná. Ale já bych už prostě chtěla trochu pevnější vztah (normálně objímání, pusy). Kdy ten kluk mě fakt bude mít rád, (a bude trochu mentálně vyspělejší, než tihle kluci). Když se koukám na romantické filmy, tak mi to přijde hrozně hezký, jak se ten kluk chová, ale potom mi z toho je smutno, protože v mém okolí není nikdo (žádný kluk), kdo by mě měl taky takhle rád. Hrozně mě to mrzí, a trápím se tím. S klukama jsou fakt trable. Už nevím co mám dělat. Má/měl to někdo taky tak?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Melldeery24.4.2021 1:18

    Chtěla bych se vyhnout tomu, že je ti 14, tak máš ještě čas, ale ono to tak opravdu je :-) Samozřejmě, jsou lidi, kteří si našli vztah ve 14 letech a funguje jim to i teď v dospělosti. Sama asi musíš vědět, jak jsi vyspělá... ono totiž může být dvacetiletá dívka, která se chová na třináct, a pak čtrnáctiletá dívka, která se chová na dvacetpět! Mně když bylo 14, tak jsem taky toužila po vztahu, možná ani ne po vztahu, ale spíš po samotné lásce. Později, když mi bylo sedmnáct, tak jsem stejně tak toužila po lásce a myslela jsem si, že chlapi se mnou mají sex, protože ke mně něco cítí... První skutečný vztah jsem si našla až v devatenácti, kdy jsem pochopila, že mám přestat toužit po lásce od nějakých lidí jen kvůli vztahu. Ve finále jsem ráda, že ten vztah přišel až v devatenácti. To z toho důvodu, že jsem konečně pochopila sama sebe, pochopila jsem, co chci a nechci, začála jsem hlavně milovat sama sebe. Takže chci ti říct, že sice z mého pohledu je brzy mít vztah ve čtrnácti, ty však můžeš být jinde než já ve čtrnácti. Chci ti jen poradit, že se na to nemáš upínat. Nauč se milovat sama sebe, své blízké. On někdo pak přijde, za měsíc, za rok, více let, ale bude stát za to!

  • Nikdy jsem nevěděl, že mohu získat dobré a spolehlivé kouzla online, kteří by opravdu mohli pomoci lidem jako já, kteří potřebovali pomoc ve vztahu. Oddělila jsem se od svého manžela, když se se mnou rozešel a vrátil se ke své bývalé milence, byl jsem tak zničený a zlomený srdcem. Nebyl jsem sám sebou, dokud mě můj přítel neodkázal na Velkého muže jménem Velká Baba Ogbogo, že by mi mohl pomoci s mojí situací. Zpočátku jsem pochyboval a později se s ním spojil a on mi řekl, že dostane lásku kouzlo připravené na to, abych dostal svého přítele zpět Poté, co jsem provedl potřebné, udělal jsem všechno podle jeho pokynů a k mému největšímu překvapení mi zavolal můj přítel, že se vrací domů, a bylo mu líto všeho, čím mě nechal projít. Výsledek byl úspěšný a dnes žijeme šťastně. Dal jsem mu slovo, že se podělím o své zkušenosti se světem, aby od něj mohli ostatní získat jakoukoli pomoc. Můžete mu poslat e-mail na adresu: greatbabaogbogotemplegmail.com nebo pro naléhavou odpověď napište na jeho linku WhatsApp +2349020168697 ... Děkuji skvěle BaBa Ogbogo

  • Dívky, doporučuji pouze pana Udamu! Udělal pro mě kouzlo. To se prostě nedá vyslovit! jako pohádka pro vás a je to!) výsledek je ještě lepší, než jsem čekal a dostal jsem to rychleji, než jsem čekal!) všechno je prostě super! Ale je tu jedna věc, dělá jen kouzlo bílé lásky a řekl, že to kouzlo bylo jen pro ty, kteří byli předtím ve vztahu, ale v zásadě si myslím, že nikdo nemusí očarovat cizího člověka.) ale jaký efekt! škoda, že jsem to nenašel dříve, jak jsem zachránil svůj vztah tím, že jsem jen zaplatil za potřebné věci.. teď se já a můj snoubenec chystáme vzít) Doufám, že moje recenze někomu pomůže najít jeho štěstí a ušetřete spoustu peněz!) kontaktujte ho Whatsapp (+27 65 897 8226) nebo mu napište na (udamaadagmail.com)
    Zavolejte a Whatsapp, pane Udama

  • Dívky, doporučuji pouze pana Udamu! Udělal pro mě kouzlo. To se prostě nedá vyslovit! jako pohádka pro vás a je to!) výsledek je ještě lepší, než jsem čekal a dostal jsem to rychleji, než jsem čekal!) všechno je prostě super! Ale je tu jedna věc, dělá jen kouzlo bílé lásky a řekl, že to kouzlo bylo jen pro ty, kteří byli předtím ve vztahu, ale v zásadě si myslím, že nikdo nemusí očarovat cizího člověka.) ale jaký efekt! škoda, že jsem to nenašel dříve, jak jsem zachránil svůj vztah tím, že jsem jen zaplatil za potřebné věci.. teď se já a můj snoubenec chystáme vzít) Doufám, že moje recenze někomu pomůže najít jeho štěstí a ušetřete spoustu peněz!) kontaktujte ho Whatsapp (+27 65 897 8226) nebo mu napište na (udamaada @ gmail.com)
    Zavolejte a Whatsapp, pane Udama

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist