Touha spřátelit se s přítelkyní expartnera

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31225 4.3.2011 17:41

Zdravím dámy, trápí mě jedna otázka. Jsem zasnoubená, v létě mě čeká svatba a hned po ní snažení o mimi. Poslední dobou ale často myslím na novou přítelkyni svého ex. Možná to vyzní divně, ale ráda bych s ní navázala kontakt. Když jsem byla s expartnerem, byla ona jednou z dívek z jeho party, chovala se ke mně velice mile a přátelsky, hodně jsem si povídaly, nasmály se a prostě jsme si padly do oka. Za nějakou dobu se se mnou můj ex přítel rozešel a začal si s ní....nevím, zda už spolu měli něco dříve, ale myslím že ne. Teď mám svého skoromanžílka, jsem šťastná a i když jsem ji zpočátku nechtěla ani cítit, napadá mě, že vlastně i kdyby nás ona rozeštvala s mým ex, vlastně mě tak přivedla k lásce mého života...Bydlíme na malé vsi, daleko od mých kamarádů a mě chybí spřízněná duše.Proto na ní občas myslím. Co si myslíte, je divné se pokusit s ní navázat kontakt? Zažily jste něco takového?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl4.3.2011 18:24

    nevím, nevím, mi to přijde dost uhozené. Jak by bylo Tobě, kdyby nějaká holka která byla před tebou ze tvým současným partnerem? Se s Tebou chtěla bavit?

    Vím, že segra se bavila z jednou holkou která dřív žila s jejím manželem a dobrotu to vůbec nedělalo. Nu zkusit to můžeš, ale podle mne to dobrotu prostě dělat nebude. :)


  • Tak já myslím, že spíš by to mohlo dělat problém tvýmu ex a tý slečně, protože ona by určitě od tebe chtěla vědět, co jste například řešili za problémy, jakej byl atd. Ale záleží na tom, jake maj vztah. a když jste se spolu dřív bavily, tak to asi tak velkej problém nebude..

  • Ahoj, na jednu stranu to divné je, že chceš navázat kontakt zrovna s ní a ne třeba s někým novým. Ale na druhou stranu, jsi teď štastná s jiným mužem a o bývalého tady nejde, takže proč to nezkusit :)

  • Nevím nevím, můj expřítel má stejný kamarády jako já .. takže se stálle vídáme, s ním problém nemám ba naopak ale s ní !! protože ji bere sebou. Nejvíc mi vadí jak mě pohledama pořád rengenuje od hlavy po paty... :( Do tohohle bych asi nešla

  • Já myslím, že pokud tobě to neva a zřejmě nem když tě tato myšlenka napadla, tak je to úplně v klidu. Otázkou je zda se na to bude dívat na a tvůj ex. Pokud to máte všichni všecko vyřeené a máte v tom jasno, nevidím problém.

  • oprava : jak se na to bude dívat ona a tvůj ex.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist