Tlak u žaludku..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #390103 27.5.2018 15:01

Ahoj, zacalo to pred měsícem. Plánovala jsem k lékaři ale pak to zas hned přešlo tehdy jsem asi tyden vkuse měla tlak u hrudi jak je žaludek. Takový ten jak se říká knedlik v krku.. Nadýmání a trošku krece ale nic vic. Přestala jsem jiz pres tim měsícem pit i kafe.. A snazim se vyrovnávat co nejvíc stravu. Hlavně pravidelně. Ale ted to mam zase.. Nadýmání atd uz ne ale tlak u žaludku me trapi skoro pořád.. Je den kdy vůbec je den kdy treba rano pak ok a je den co pres cely den je to takovy Sviravy pocit jako kdyz jste ve stresu, nebo kdyz vam je mdlo treba v lete v autě.. Ja se s tim i probudim nebo usinam... Kafe nepiju nekourim a alkohol malokdy.. Je pravda ze moc toho nesnim a obcas ani nemam poradny obed ale ted uz se snazim to napravovat. Mela jsem ted maturitu takze me kamarad uklidnoval ze je to z toho stresu co jsem mela dlouho a ze to ze me porad odpadáva no nevim. Občas je mi i mdlo. Žádné jine příznaky nemam.. Vsechny jine problémy na internetu provází příznaky jako průjem nemam, zvracení nemam, zácpy a jine nemam.. Tak netusim.. Mozna slaby tlak nebo z těch teplot teď. Pak me napadla alergie na lepek ale ta ma taky jine různé příznaky. K lékaři se chystam ale chtěla bych vedet vase nazory. Jinak kdyz jsem cetla ze u alergie na lepek je projev ochablost svalů... Neznamena to doufam to ze kdyz bych toto měla, tak mi začnou ochabovat svaly a i presto ze cvicim a makam na sobe tak to přestane mit ucinky a budu mit ve 20 ochable telo ze ne?? 😏😏 Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • trinetka27.5.2018 15:30

    Nevím, co je tobě, pokud nejsi těhotná (dle toho žaludku), nebo to není tím stresem z matury, ale knedlík v krku, je právě v krku, ne v žaludku.. nadýmání bych přičítala stravě.. Jinak já když to měla dostat, nebo sem měla právě ten stres, tak mě obvykle víc trápilo břicho, zvýšené nadýmání a podobný co píšeš..

  • Ahoj, takhle se mi projevuje duodenogastrický reflux nebo zanet zaludku, zajdi si co nejdriv k dr a na gastro

  • bestie28.5.2018 10:04

    Mě se tlakem u žaludku projevovala pankreatitida - zánět slinivky. Jiné příznaky jsem neměla. Radši bych zašla k lékaři. Zrovna tohle se dá zjistit z krve.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist