Tip na noční krém 30+, mastnější pleť

Otázku položila: Anonymní uživatelka #265068 15.3.2022 21:19

Ahoj, chtěla bych od vás tipy na noční krém pro věk 30-40 let :-) To je hrůza, že už tolik :-D
Pleť mám stále spíš mastnější, stále se mi dělají černé i bílé tečky. Hlavně v místě nosu a brady. Někdy se mi ale stává, že se mi obličej i vysuší a když si obličej promnu, objeví se i šupinky (čelo, brada). Netuším, co to vysušení způsobuje. Ale po většinu času tedy ta mastnější pleť.
Co mám zatím vyzkoušené, tak od Eucerinu Hyaluron filler noční krém (ten se mi zdá hodně hutný a mastný, pak od Natura Siberica, ten nebyl špatný, byl lehčí.

Vy, co máte podobný typ pleti, napíšete, co používáte? Cenově nejlépe do 1000,-. Děkuji:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • la.denisa.la16.3.2022 9:54

    Jestli máš spíš mastnější a víc pleť, která ale může být suchá (pro některé ne, to se fakt nevylučuje) jako mám já, tak doporučuji La Roche Posay Effaclar H. Používám ho na noc, je to vyživující hydratační krém s příjemnou strukturou, cenově vychází do 400, kupuju ho už několik let. Nejčastěji ho používám v zimě nebo než jdu ven a je venku zima, pak večer. Přes den používám jiné druhy, kdy mám základ proti maštění pleti co obvykle fungují tak na 4 hodiny i když reklama kecá a slibují mnohem déle (naprosto všechny), a lokálně na suchá místa použiju Háčko. Ale je to o zkoušení, trvalo mi skoro 5 let než jsem si zjistila, co mi funguje a jak a kdy to mám používat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist