Tip na dudlík

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43025 7.3.2012 6:25

Nemáte nekdo radu jak na padajici dudlik v noci?? Mozna vam to prijde blba otazka,ale vstavat dvacetkrat za noc a chodit do pokojiku davat dudlik je uz unavujici :-D:-D Máme 6mes. Uz jsem chtela vzit i maleho do postele,ale to by muj neprezil a ja nevim jak na to, asi neni nic,ale zeptam se tu. Jsme z toho oba vyrizeni, v byte nemame nikde dvere, ale uz zvazujeme koupeni aby se vyspal aspon jeden z nas. Byla bych ráda za kazdy tip. On se proste vzbud a kdyz nema dudlik v pusence tak je zle, pritom pres den ho nepotrebuje, jen ted uz posledni tyden si ho vezme i pres den,to mam pocit, ze ho tlaci zuby a ze mu to dela dobre,ale to s tim dudlem v noci uz trva dlouho.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, u nás jsme měli pocit, že malý také řve kvůli dudlíku, vždy jsme došli, dali dudlík a on spal dál..pak jsme vyměnili dudlík za láhev s čajem, on se pořádně napil a spal dál (delší dobu). Nemá malý v noci taky žízeň? Ted budem pomalu učit na nočník, tak jsme mu zkusili v noci množství čaje snížit a opět křičel jak zamala, takže náš potřebuje za noc vypít aspon 120 ml.

  • Dle mého názoru je chyba vůbec dítě na dudlík naučit. Sebrala bych mu ho úplně. Pár nocí prořve, ale brzy si zvykne a bude spát celou noc. Vyspíte se všichni.

  • naučit ho spát bez dudlíku to je jedinné řešení, nebo ať si ho do té pusinky strká sám, ale na to je ještě asi malej. K tomu učení spaní mi hodně pomohla kniha Dětský spánek v otázkách a odpovědích od Jennifer Waldburgerové a jill Spivackové.

  • Nemám radu, ale taky by se mi hodila, už jsme párkrát měli chuť dát mu ho na gumičku :D Což je samozdřejmě vtip.

  • Borlova7.3.2012 23:15

    Zaplatit na noc brigádníka, kterej by mu ho nahazoval když vypadne:-D:-D To by jsme taky totiž potřebovali, ale i přes den:-D Já mám 7 týdenní miminko a taky dudlík furt vyplivává. Jenže spíš přes den v noci s nim usne a pak ho vyplivne a je klid. Až pak ráno za světla ho zase vyžaduje:-) Občas ho necháváme vyřvat, když už nic nepomáhá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist