Thc v krvi.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40965 13.10.2011 21:21

Holky, já vím, že mě teď budete odsuzovat a nadávat mi, ale možná se tady najdou i takové, co mě pochopí. Tyden zpatky sem oslavovala narozky, a kouřila jsem trávu. tři dny potom oslavoval narozky kámoš a zase jsem si dala. Za par dnu mi budou dělat krevni testy na gyndě a já vím, že thc je v krvi 3 tydny. Ale oni to přece nepoznají ne? když nedělají testy přímo na tu drogu. kámoš se se mnou hádal, že jo.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je blbost nehulit jen proto, že víš o případných testech. Nehul trávu vůbec, blbne se po ní. A největší kravina je ji hulit jen z toho důvodu, že ji hulí ostatní. A při odběrech to určitě nezjistí, jak tu píšou holky, museli by zjišťovat přímo přítomnost THC, k čemuž opravdu nemají důvod. A bavit ve společnosti se určitě dá, aniž by člověk musel být vyhulenej nebo nalitej :o)

  • Neměj strach, test na THC ti dělat na gyndě nebudou...

  • Neboj se nic, krevní odběry se dělají vždy na konkrétní věci, na krevní obraz na toto a na toto a thc zjistí jen pokud odeberou krev a v žádance přímo zaškrtnou, že chtějí zjistit THC a k tomu nemají na gynekologii žádný důvod, můžeš být opravdu naprosto v klidu. Jsem zdravotní sestra, vím to jistě.

  • petulinkaa1314.10.2011 10:09

    jak už píšou holky,test na THC ti delat nebudou, odsuzovat te nemuze nikdo,taky jsem kdysi hulila travu a co? je to moje vec,byl to pro me zazitek,zkusila si to,ale rychle to skoncilo...kazdopadne kdyz nekdo napise,že se z toho blbne,tak to muze napsat človek ,který o tom nic nevi...lepsi trava než tvrdší drogy....já beru trávu vic jako pozitivni,nez ze to je spatny.....:-) takže tak :-)

  • Neodsuzuju, ani nechápu....myslím si, že to nepoznají, pokud Ti nedělají test na přítomnost této látky v krvi...Ale jistě by ti to řekl jedině doktor nebo někdo, kdo už se ptal.

  • určitě to nepoznají, my testy na drogy posilame na toxikologii, primo se o ne zada

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist