Tetování datumu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #322209 11.8.2020 21:12

Ahoj holky, chtěla bych si nechat vytetovat určité symboly, které by znamenali datumy narození mých příbuzných. Známá co chodí ke kartářce mi ale říkala, že by se to nemělo, protože si tím člověk na sebe vztahuje jejich karmu nebo něco podobného. Prosím ty, kteří na tohle nevěří, aby to nechali být jen dotazem a nijak na to nereagovaly. Co by mě ale zajímalo je, zda je mezi vámi také nejaka kartarka nebo někdo, kdo ví proč prěsně by se to nemělo tetovat. Děkuji moc! :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Netýká se to karmy, ale řeknu ti jiný důvod, proč to nedělat - je to zneužitelné, hlavně pokud jde o děti. Mám v rodině policistu-kriminalistu, který řeší třeba i únosy. Říkal, že tetování dat narození a jmen dětí, jsou největší hloupost, kterou můžou rodiče udělat, je to proti zásadám soukromí a bezpečnosti. Jsou případy, kdy si pachatel díky tetování zjistí o oběti cenné informace - datum narození je bránou k řadě dalších údajů. Pak si pachatel na svou oběť počká a mluví tak, jako by byl rodinný přítel, známý - vždyť ví, kdy má narozeniny, kam chodí do školy, jak se jmenují sourozenci a kdy oni mají narozeniny...! V ten moment má dítě pocit, že mluví se známým člověkem a může mu věřit. A pachatel má vyhráno. Těchto případů není málo, ale kupodivu se o tom nemluví. Navíc pokud je pachatel ještě zdatný hacker, datum narození pro něj má cenu zlata (někdy doslova, pokud jej člověk používá třeba jako heslo k bankovnictví). Takže tetování s daty narození určitě ne i z tohoto důvodu.

  • Nejsem kartářka ani nic takového. Nebudu tě kritizovat já osobně na to nějak nevěřím ale beru to že to tak být může. Nikdy nevíš. Jen bych chtěla říct že by se to podle mě nemělo tetovat i kvůli tomu že se vždy najde někdo kdo ti bude chtít ublížit a podle tvého tetování může odhalit co to znamená a může se ti to vymstít

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist