Tetování a mazaní

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412310 11.4.2022 5:02

Ahoj holky,dámy mam tetovaní už 3 týdny ze začátku jsem ho měla přikryty folie (léčivou 7 dnu). Pak jsem ho mazala Bepantenem na tetovaní týden a tet ho mažu Indulonou (což mi bylo doporučené od tatéra) ale vůbec se mi neloupe jen se mi zda že se rozmazaváTak se chci zeptat mam zase začti mazat Bepantenem nebo stále Indulonou?Na kontrolu s tetováním jdu 29.3. děkuji za radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Porad se s taterem.
    Já jsem po tetování měla fólií prikryto jen na půl hodiny na cestu domů. Pak jsem měla instrukcí párkrát za den opláchnout desinfekčními mýdlem a nechat volně odkryté na vzduchu. Mazat pak bepanthenem, stačilo třeba jen ráno a navečer a jen trošičku. Tetování se mi nikdy nemazalo a téměř ani neloupalo. Zahojeno bylo velice rychle.
    Za mě je blbost ten postup co jsi měla, ale... Jestli ti to tak tater řekl - pokud je co k čemu - tak zřejmě ví proč.

  • Fólie na týden mi přijde dlouho, dává se většinou do druhýho dne, když jdeš odpoledne nebo do večera, když jdeš dopoledne. Bepanthen je ok, ségra si to tím mazala myslím měsíc, já tetování ještě nemám :D Ale neloupalo se jí to, měla tak takový malinký stroupky, který odpadly a ani o tom nevěděla. Rozmazávat by se to určitě nemělo a teda o kontrole s tetování jsem ještě neslyšela. Kde jsi na něm byla? Poraď se s tatérem, co ti to dělal nebo klidně s jiným, odkud jsi?

  • Folia na tyzden je blbost, mozno preto sa ti to rozmazalo ze to bolo stale zaparene. Natierat to mozes kludne aj mesiac, to nevadi. A zalezi aj kde mas to tetovanie, noha sa mi hojila dvakrat horsie ako ruka, kedze som ju nemohla mat na volno a chlpky robia tiez svoje.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 704 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist