Tetování:)

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 7.6.2012 13:36

Milé womenky, příští čtvrtek jdu na tetování (moje první) nic extra velkého hvězdu s ornamentem na lopatku. Chtěla jsem se Vás zeptat, těch co máte tetování jak moc to bolí??? Nejsem žádná extra padavka,ale ani extra hrdina :D zvládla jsem 2 piercingy (pupík a jazyk) a vím,že tohle bude větší vzrůšo:))) A popř. jak se o tetování poté starat a jak dlouho to nesmí na slunce??? Děkuji :*

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já si myslím, že každého to nemusí bolet..mám kamarádku a ta si nechala tetovat na lopatku a vůbec jí to nebolélo a ještě mu tam usnula:) ale zas jiná kámoška že jí to bolelo a že už by nešla...takže jak u koho..každej je jinak citlivej:-)

  • ahojky tetování mám na ramení :-) pokud jsi mněla piercing pupík a jazyk věř,že tetování vůbec nebolí jen vyřazující zvuk je prostě nepříjemný a hned se člověk bolí.Po chvilce to místo je tak umrtvené že to ani necítíš :-) až ke konci když tom trošku jde k sobě,ale opravdu vůbec nic závažného jako kdyby jsi se škrábla jehlou tak asi taková bolest i po celkovém tetování.
    až tatér dotetuje šplíchne desinfekci a obalí celofánem, ošetřuje se většinou kalciovou masti kdy se na tetování namaže opravdu slabá vrstvička mastičky stojí cca do 100Kč max. tetování nesmí být vysušené ani zmokvavé na sluníčko nechodit tak týden kor na ostré slunce.a když budeš chtít opláchnout tak pod proudem vody hlavně nešudlit a pak znovu namazat tenkou vrstvičkou mastičky.
    Určitě se neboj kdyby mi nestačilo jedno šla bych do druhého :-) ale mně stačí to co mám a jsem na tetování pyšná

  • ja mam celkem nizky prah bolesti a moc to neboli, je to i prijemne celkem , rika se ze navykove :-D) piercing v pupku bolel stokrat vic.

  • Každý má jiný práh bolesti, někdo je citlivka a ječí, jiný to zvládne v pohodě ;) Já mám víc tetování, i větší a nebolelo mě ani jedno, cítila jsem to, ale spíš jako šimrání nebo jemňoučké píchání, rozhodně žádný horor. Bylo to uplně v pohodě, ale je to jako droga, máš jedno, tak chceš další :D Ale mám kamarádku co má jen půlku tetování :D Tu to prý strašně bolelo :)

  • A.t.i7.6.2012 14:29

    Já mám tetování na lopatce a dvakrát příjemné mi to nebylo. Když vybarvoval větší černou plochu, tak jsem omdlela. Jinak žádné problémy jsem neměla. Tetování nebolelo, krásně se zahojilo. Měla jsem to mazat nějakou mastí, ale název si už nepamatuji. Je to už 8 let. Rok na to se nechala tetovat má matka na stejné místo a nemohla si to vynachválit. Prý kdyby nemusela být celá potetovaná, tak by tam chodila často, jak jí to bylo příjemný, když ji tetoval. Takže každý jsme uplně jiný. Záleží na tobě, kde máš práh bolestivosti. Já jsem totiž na omdlení i při blbé injekci.:-D

  • ahoj. Mám tetování na lopatce a taky sem se kdysi strašně bála, že to bude bolet. Tatérka mě ujišťovala, že v tom místě to nebolí a já ji řekla, že jí stejně nevěřím :-) huba nevymácháná :-D tak mi pro moje uklidnění udělala první čárku a světě div se, nebolelo to :-) cítila jsem jen vibrace :-) ale každý to má jinak a taky si myslím, že záleží i na tatérovi jak moc hluboko až půjde :-)

  • petulinkaa137.6.2012 19:53

    tak tetovani na krku zezadu co mam mi nebolelo,ba naopak bylo to prijemny :-),pak co mam nad zadkem a zadech trochu ornament tak to nebolelo,ale polohu jsem mela tak priblblou v ktery jsem musela byt,no hruza a na noze dole zestrany nad kotnikem tak to mi bolelo jako SVINE! ale vydrzet se to da :-) neboj,kamaradka nedavno byla na celych zadech a pry pohoda,nebolelo ji to a to je kost a kuze :-D musi se to mazat a nesmis sloupavat strupy,na slunicko nevim jak dlouho,to uz si nepamatuju :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist